خوشبین‌ترین مردم جهان در سال ۲۰۲۵: اثرات چالش‌های اقتصادی جهانی

خوشبین‌ترین مردم جهان در سال ۲۰۲۵: اثرات چالش‌های اقتصادی جهانی

نظرسنجی ها، وضعیت خوشبین‌ترین مردم جهان و تحلیل اقتصادی کشورهای مختلف تا سال ۲۰۲۹ را بررسی کرده است در این گزارش جزئیات ان را بخوانید؛

به گزارش سرمایه فردا، بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط Ipsos، مردم در ۳۳ کشور مختلف متفاوت سال ۲۰۲۵ را آغاز کردند. روش‌شناسی Ipsos شامل نظرسنجی از ۲۳۷۲۱ بزرگسال (۱۸ ساله و بالاتر) است که از ۲۵ اکتبر تا ۸ نوامبر ۲۰۲۴ انجام شد و خوشبین‌ترین مردم جهان  را معرفی کرده است.

خوشبین‌ترین مردم جهان: مردم اندونزی به عنوان خوشبین‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند. این کشور رشد اقتصادی سریعی را تجربه می‌کند و تولید ناخالص داخلی آن از سال ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶ به طور متوسط بالای ۵ درصد رشد خواهد کرد.

کم‌خوشبین‌ترین مردم: ژاپن کمترین میزان خوشبینی را دارد. این کشور با چالش‌های اقتصادی و نیروی کار مواجه است که ناشی از کاهش نرخ باروری است.

پیش‌بینی‌های اقتصادی برای سال ۲۰۲۹: بر اساس پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول (IMF)، اندازه اقتصاد کشورهای مختلف در سال ۲۰۲۹ دستخوش تغییرات قابل توجهی خواهد بود:

  • آمریکا همچنان بزرگ‌ترین اقتصاد جهان باقی خواهد ماند با تولید ناخالص داخلی حدود ۳۵.۵ تریلیون دلار.
  • چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان، با ۲۴.۶ تریلیون دلار در رتبه بعدی قرار خواهد گرفت، اگرچه فاصله‌اش با آمریکا همچنان زیاد خواهد بود.
  • هند در جایگاه سوم، با ۶.۳ تریلیون دلار، به یکی از سریع‌ترین اقتصادهای در حال رشد تبدیل خواهد شد.

کشورهای با اقتصاد کوچک: کشورهایی نظیر عراق و قزاقستان که در حال حاضر اقتصادهای کوچکی دارند، در سال ۲۰۲۹ نیز همچنان جزو کشورهای با تولید ناخالص داخلی پایین خواهند بود:

  • عراق: ۳۴۹ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی.
  • قزاقستان: ۳۸۷ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی.

البته این ارقام فقط به ۵۰ کشور اول اقتصاد جهان مربوط می‌شود و کشورهای دیگر در این فهرست لحاظ نشده‌اند. حتی در بین این ۵۰ کشور نیز، رقم تولید ناخالص داخلی عراق همچنان کم است و در جایگاه ۵۰ام جهان قرار خواهد گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *