بیشتر درصد کاهش تولید فولاد متعلق به ایران است
بیشتر درصد کاهش تولید فولاد متعلق به ایران است

به گزارش سرمایه فردا، تولید فولاد در ماه ژوئیه به دلیل کاهش در چین ۴.۷ درصد در بازار جهانی افت کرده‌است. این موضوع چشم‌انداز رکود را ترسیم می‌کند.

علیرضا‌ خان محمدی: تولید فولاد خام در ژوئیه ۲۰۲۴ نسبت به سال گذشته ۴.۷ درصد کاهش یافت، در حالی که در ماه ژوئن ۰.۵ درصد افزایش یافته بود، که این کاهش عمدتاً ناشی از افت تولید فولاد در چین بود.

در ماه ژوئیه، تولید فولاد در ۷۱ کشوری که به worldsteel گزارش می‌دهند و ۹۸ درصد از کل تولید جهانی فولاد در سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده‌اند، به میزان ۴.۷ درصد کاهش یافت و به ۱۵۲.۸ میلیون تن رسید. تولید در آسیا، بزرگ‌ترین منطقه تولیدکننده فولاد، به میزان ۶.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۱۲.۷ میلیون تن رسید، که این افت عمدتاً به دلیل کاهش تولید فولاد در چین بود.

تولید فولاد چین در ماه ژوئیه ۸۲.۹ میلیون تن بود که نسبت به سال گذشته و ماه قبل به میزان ۹ درصد کاهش یافته است، به دلیل تقاضای کم داخلی برای فولاد و عدم وجود اقدامات حمایتی اقتصادی کافی. در ماه ژوئن، تولید فقط ۱ درصد کاهش یافته بود، در حالی که در ماه مه ۸ درصد رشد کرده بود. این روند منطقی بود زیرا به دلیل تقاضای ضعیف برای فولاد، تولیدکنندگان محلی تولید خود را کاهش دادند تا از دست دادن حاشیه سود جلوگیری کنند، همان‌طور که قبلاً توسط Metal Expert گزارش شده بود.

دلایل کاهش تولید فولاد در جهان

معمولاً تولید فولاد در طول تابستان به دلیل کاهش تقاضا، گرما و باران کاهش می‌یابد، اما افت ماه ژوئیه بیش از حد انتظار است. احساسات بازار بسیار نزولی است. کارخانه‌ها در کل صنعت در حال از دست دادن پول هستند، اما قیمت فولاد نشانه‌ای از تثبیت نشان نمی‌دهد.” Bloomberg به نقل از Xu Xiangchun، تحلیلگر یکی از آژانس‌های بزرگ تحلیل فولاد چین، گزارش داد.
در میان دیگر کشورهای برتر تولیدکننده فولاد، کاهش‌ها در ژاپن (-۳.۸ درصد)، روسیه (-۳.۱ درصد)، ایران (-۱۸.۷ درصد) و کره جنوبی (-۳.۴ درصد) گزارش شد. افزایش‌ها در هند (+۶.۸ درصد)، ایالات متحده (+۲.۱ درصد)، آلمان (+۴.۸ درصد)، ترکیه (+۴ درصد) و برزیل (+۱۱.۶ درصد) مشاهده شد.استیل پرایس