این گزارش جامع به بررسی دقیق تحلیل بنیادی پاسا و پتانسیلهای آتی آن میپردازد تا در تصمیمگیریهای سرمایهگذاری مردد نشوید.
فزایش چشمگیر فروش آذرماه و میانگین سالانه فروش آذرماه به ۳۶۰ میلیارد تومان رسیده است، در حالی که میانگین فروش سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است. درصد تقسیم سود این شرکت ۹۰ درصد و میزان صادرات آن ۳۰% میباشد. نسبت P/E فوروارد نیز نزدیک به ۶ واحد است.
💸 نسبت P/E فوروارد و درصد تقسیم سود پاسا در مقایسه با میانگین سال جاری، پاسا رشد ۵۸ درصدی و در مقایسه با میانگین سال گذشته، رشد ۷۶ درصدی را تجربه کرده است. همچنین نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۴۸ درصد رشد نشان میدهد.
🚀 رشد قابل توجه فروش نسبت به سال گذشته در بازه ۹ ماهه نخست سال، نسبت به ۹ ماهه سال گذشته رشد ۱۱ درصدی مشاهده شده است. فروش در پاییز تقریباً ۱۱۱ درصد از فروش کل پاییز سال قبل و ۱۴۲ درصد از فروش تابستان سال جاری را پوشش داده است که دلیل این گزارش عالی، افزایش مقدار و نرخ فروش بوده است.
🌍 پتانسیل صادراتی و عدم تأثیر قیمتگذاری دستوری پاسا دارای پتانسیل بالایی در فروش صادراتی است و مشمول قیمتگذاری دستوری نمیباشد. اما افزایش بهای تمام شده کائوچوی طبیعی (وارداتی) و دیگر مواد اولیه داخلی به عنوان ریسکهای موجود در نظر گرفته شده است.
⚠️ ریسکها: افزایش بهای تمام شده و مواد اولیه امتیاز الگوریتم فاندیشن برای نماد پاسا با گزارش آذرماه عدد ۳۳ بوده که نشاندهنده رشد فروش در پاییز ماه جاری همگام با تورم است. برآورد سود سال جاری این شرکت تقریباً بین ۵۶۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان تخمین زده شده است.
📊 امتیاز الگوریتم فاندیشن و برآورد سود سال جاری ناحیه تقاضا برای سهام پاسا در محدوده ۱۵۵۰ تا ۱۵۰۰ تومان قرار دارد و در صورت ادامه روند صعودی، تارگت اول این سهم محدوده ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ تومان خواهد بود.
📉 تحلیل ناحیه تقاضا و تارگتهای قیمتی آینده حمایت از باین دارد که فعلا قابلیت رشد تا ۳۰ درصد نیز دارد.
نویسنده: فاندیشن، سید قدیر عمادی
تمام حقوق برای پایگاه خبری سرمایه فردا محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
سرمایه فردا