خزائلی درباره سرمایهگذاری شرکت فولاد خوزستان در بومیسازی بریکت سرد گفت: “۲۲ میلیون یورو سرمایهگذاری توسط شرکت فولاد خوزستان برای تبدیل مواد زائد به بریکت سرد انجام شده است.
وی گفت: “اقتصاد چرخشی خلاقیت ایجاد میکند و فناوریهایی که دیروز قابل باور نبودند، به کمک ایدهپردازان میآیند تا بتوانند از پسماندهای فولاد بهرهبرداری کنند. شاید در آینده ایدهپردازان صنعت فولاد جنوب وارد پسماندهای دیگر شود.”
خزائلی درباره بومیسازی بریکت سرد افزود: “اگر فولاد خوزستان وارد اقتصاد چرخشی نشود، با این ناترازی نمیتواند در تابستان فولاد بسازد و در زمستان آهن اسفنجی داشته باشد. به طور قطع اقتصاد چرخشی به تولید پایدار کمک میکند. بنابراین زمانی که پسماندها استفاده میشود، در زمان کسری سوخت میتواند نقش ایفا کند.”
مدیرعامل شرکت ایدهپردازان صنعت فولاد جنوب تصریح کرد: “وقتی یک زباله تبدیل به کالا میشود، قطعا در اقتصاد تاثیر میگذارد چون چرخهای از تولید و اشتغال ایجاد میکند. در حالی که وقتی زباله است، هزینه دفع و… دارد.”
او درباره بریکت سرد گفت: “جدای از خط تولید است و از نرمه آهن اسفنجی به عنوان مواد اولیه استفاده میشود. زمانی که از نرمه آهن اسفنجی تولید میشود، خاکی ایجاد میشود که قابل ورود به کوره نیست. اما میتوان در چرخهای خاص در بریکت سرد استفاده کرد.”
خزائلی درباره سرمایهگذاری شرکت فولاد خوزستان در بومیسازی بریکت سرد گفت: “۲۲ میلیون یورو سرمایهگذاری توسط شرکت فولاد خوزستان برای تبدیل مواد زائد به بریکت سرد انجام شده است. برآورد ما این است که در سال حدود ۶۰۰ هزار تن محصول تولید کنیم که بخشی از آن در داخل و در زمان قطعی انرژی برای تولید فولاد استفاده خواهد شد و مازاد نیاز داخلی نیز صادرات خواهد شد.”
تمام حقوق برای پایگاه خبری سرمایه فردا محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
سرمایه فردا