سلسله‌ نشست‌های تخصصی مجله تنور ؛ترکیبی از هنر، فرهنگ و پژوهش

سلسله‌ نشست‌های تخصصی مجله تنور ؛ترکیبی از هنر، فرهنگ و پژوهش

اولین جلسه از سلسله‌نشست‌های تخصصی مجله فرهنگی اجتماعی تنور، روز پنجشنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۴، با حضور هنرمندان، پژوهشگران و علاقه‌مندان به هنر آشپزی در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.

به گزارش سرمایه فردا، اولین برنامه از سلسله‌نشست‌های تخصصی مجله فرهنگی و اجتماعی تنور با حضور هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر آشپزی، در روز پنجشنبه، ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۴، در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.

این رویداد با سخنرانی معصومه ابراهیمی، سیف‌الله صمدیان، سپهر سرلک، سوشیانس شجاعی فرد و علی دهباشی، پیرامون مسائل مرتبط با آشپزی ایرانی، منابع مکتوب و پژوهش‌های حوزه غذا همراه بود. یکی از نکات برجسته این مراسم، رونمایی از دومین شماره فصلنامه تنور بود که پرونده‌ای با محوریت تأثیرات جنگ بر عادات غذایی و ابعاد اجتماعی آن ارائه کرده است.

برنامه‌های متنوعی همچون اجرای موسیقی دونوازی و همنوازی و پخش گفتگوی اختصاصی با ویرخیو مارتینز، سرآشپز برجسته رستوران سنترال پرو، به غنای بیشتر این نشست کمک کردند. این مراسم فرصتی برای تبادل نظر و ارتقای آگاهی درباره ابعاد مختلف آشپزی ایرانی و تأثیرات اجتماعی آن بود.

نشست‌های تخصصی مجله تنور با هدف ارتقای پژوهش‌های فرهنگی و اجتماعی ادامه‌دار خواهد بود و برنامه‌های آتی نیز به موضوعات مرتبط با هنر، فرهنگ و زندگی اجتماعی اختصاص خواهد یافت. اگر علاقه دارید بیشتر درباره موضوعات مطرح‌شده یا برنامه‌های آینده بدانید، خوشحال می‌شوم کمک کنم.

 

سلسله‌ نشست‌های تخصصی مجله تنور ؛ترکیبی از هنر، فرهنگ و پژوهش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *