پیش بینی ها از اقدامات ترامپ

پیش بینی ها از اقدامات ترامپ

به گزارش سرمایه فردا، پیش بینی ها از اقدامات ترامپ نشان می‌دهد که فعلا ترامپ رویکرد خود را نسبت به دور قبل تغییر نداده است. حامی تولید داخل و ضد مهاجرت است.

سرمقاله این هفته اکونومیست به موضوع انتخابات آمریکا و اینکه با دونالد ترامپ و جی‌دی ونس آمریکا به کجا کشیده خواهد شد اختصاص یافته است. ترامپ در اولین اقدام پس از ترور ناموفق، معاون اول خود را معرفی کرد. ترامپ در سال ۲۰۱۶ گزینه‌ای امن، محافظه‌کار اجتماعی را انتخاب کرده بود تا رضایت رای‌دهندگان مخالف سقط جنین را جلب کند.

اکونومیست می‌نویسد اما امروز ترامپ به قدری از پیروزی خود مطمئن است که این بار فردی ضد جهانی‌شدن، ضد تجارت، ضد مهاجرت، طرفدار کارگران و از طرفداران ماگا (MAGA) همراه خود کرده است که تجربه کار سیاسی کمی دارد و احتمالا تاثیر کمی در جلب نظر رای‌دهندگان خواهد داشت.

یکی از بهترین استدلال‌هایی که دموکرات‌ها می‌توانند علیه ترامپ به کار گیرند این است که حضور او هنجارهای دموکراتیک را تهدید می‌کند. با این حال شجاعت ترامپ در لحظه تیراندازی باعث شد، هرچند کوتاه، او بیشتر از همیشه مدافع ارزش‌های آمریکایی به نظر برسد.

خواست ترامپ برای اتحاد در اقنای مردم برای اینکه او رهبری قدرتمند در دنیای خطرناک است، موثر واقع شده است. هر چند همیشه گفته می‌شود تاثیرات خارجی بر نظرسنجی‌ها موقتی است، چراکه سلطه احزاب بر مردم به گونه‌ای است که نامزدها گویی با سقفی از بتن آرمه مواجه هستند. با این حال، تاثیر برخی از اتفاقات مانند تیراندازی و عواقب آن ممکن است پایدار باشد.

ترامپ از جمهوری خواهان عبور می کند

شبکه فاکس نیوز در گزارشی از تشدید فشارها بر بایدن بخصوص شخص باراک اوباما خبر داد و نوشت: دموکرات‌ها از بایدن می‌خواهند پس از مبتلا شدن به کرونا به عنوان نامزد انتخابات ماه نوامبر کناره‌گیری کند.

بایدن تاکنون درخواست‌ها برای کناره‌گیری و اجازه دادن به دموکرات‌ها برای انتخاب نامزد دیگری را پیش از کنوانسیون ملی حزب در شیکاگو و در ماه آینده را رد کرده است.

عملکرد فاجعه‌بار رئیس‌جمهور در مناظره ماه قبل، نگرانی‌های جدی در حزب در مورد توانایی بایدن برای رقابت در برابر دونالد ترامپ را برانگیخته است.

واشنگتن پست روز پنجشنبه با استناد به چند منبع گزارش داد که باراک اوباما، رئیس جمهور سابق، در روزهای اخیر به هم حزبی‌ها گفته است که معتقد است بایدن باید در نامزدی خود تجدید نظر کند.

یک منبع آشنا با تفکرات اوباما به فاکس نیوز گفت که رئیس‌جمهور سابق همچنان نقش اصلی خود را به‌عنوان مشاور رئیس‌جمهور بایدن می‌بیند و اکنون معتقد است که جو بایدن رئیس جمهور برجسته ای بوده و او از دستاوردهای قوی و تاریخی دولت بایدن محافظت و قدردانی می کند.

بنا بر گزارش‌ها، اوباما از زمان عملکرد فاجعه بار بایدن در مناظره ماه گذشته، تنها یک بار با بایدن صحبت کرده است.

طبق گزارش‌ها، اوباما در گفتگوهای خود تاکید کرده است که بایدن به تنهایی می تواند تصمیم بگیرد که از رقابت کناره گیری کند. اوباما همچنین از این ایده که او به تنهایی می‌تواند بر معاون سابقش برای کناره‌گیری فشار بیاورد، همچنان سکوت کرده است.

نام کامالا هریس معاون بایدن بعنوان جایگزین در روزهای اخیر بیش از هر زمان دیگری در حزب دموکرات طنین انداز شده است. آیا اوباما می تواند جو بایدن رئیس جمهور کنونی و معاون سابق خود را متقاعد به کناره‌گیری کند! فرصت کوتاه است…

پیش بینی ها از اقدامات ترامپ نشان می‌دهد که فعلا ترامپ رویکرد خود را نسبت به دور قبل تغییر نداده است. حامی تولید داخل و ضد مهاجرت است./دنیای اقتصاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *