دلایل عقب‌نشینی ارتش اسرائیلی

دلایل عقب‌نشینی ارتش اسرائیلی

ارتش اسرائیل به دلیل استحکامات آتشباری مقاومت در موقعیت‌گیری در مناطقی که به آن‌ها نفوذ کرده بود، با مشکلاتی روبه‌رو شد.

به گزارش سرمایه فردا، عقب‌نشینی ارتش اسرائیلی از مناطقی که در روستاها و شهرک‌های مختلف لبنان، به‌ویژه حولا، مرکبا، میس‌الجبل، بلیدا و عدیسه به آن‌ها پیشروی کرده بودند.

 ارتش اسرائیل خودروهای نظامی خود را از مناطق لبنانی که در چارچوب حمله زمینی یک ماه پیش آغاز کرده بود، خارج کرد.

 همچنین ارتش اسرائیل روز دوشنبه نیروهای خود را در داخل شهرک‌ها و به فاصله ۵ تا ۱۰ کیلومتری از مرز لبنان مجدداً مستقر کرد.

 ارتش اسرائیل به دلیل استحکامات آتشباری مقاومت در موقعیت‌گیری در مناطقی که به آن‌ها نفوذ کرده بود، با مشکلاتی روبه‌رو شد.

 در مرحله اول عملیات زمینی ارتش اسرائیل شکست خورد. اسرائیل پس از یک ماه درگیری با مقاومت، از مناطقی که با حمایت هوایی وارد آن‌ها شده بود، عقب‌نشینی کرد.‌ نیروی نظامی اسرائیل پس از یک ماه عملیات زمینی نتوانست کنترل عملی بر هیچ‌یک از روستاهای خط مقدم به دست آورد.

هدف قرار دادن تجمعات نظامی اسرائیل توسط مقاومت در شهرک‌های شمالی، حرکت نیروهای اسرائیلی را محدود و آن‌ها را از جابجایی راحت بازداشت.

 قدرت موشکی مقاومت با هدف قرار دادن تجمعات نظامی اسرائیل در شهرک‌ها در روندی صعودی ثابت ماند و گنبد آهنین و سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل را به چالش کشید و کارایی آن‌ها را محدود کرد.

 کاهش ذخیره تسهیلات ارتش اسرائیلی 

 گزارش‌های اسرائیلی از کاهش ذخایر موشک‌های رهگیر خبر می‌دهند که این امر می‌تواند تمام تأسیسات نظامی و امنیتی اسرائیل را در برابر موشک‌ها و پهپادهای هجومی مقاومت آسیب‌پذیر کند.

 عقب‌نشینی اسرائیل از جنوب لبنان به سطح سیاسی اسرائیل امکان استفاده از آن را در چندین پرونده می‌دهد.

 این عقب‌نشینی از نظر سطح نظامی و امنیتی نشانه‌ای از شکست در تمامی ابعاد است.

هدف اسرائیل از بین بردن توانایی‌های حزب‌الله و بازگرداندن ساکنان شهرک‌های شمالی بود. اما نتیجه از دست دادن شمال برای اسرائیل و آغاز موج جدیدی از مهاجرت از صفد و حیفا به سوی شهرهای استعماری بزرگ در مرکز شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *