پشتیبانی همه جانبه دولت های غربی از اسرائیل کماکان استمرار دارد و این نشان دهنده قدرت جنگی ایران در تقابل با اسرائیل است.
به گزارش سرمایه فردا، در هفته جاری، سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سرزمین های اشغالی به اندازه یکی از استان های کوچک ایران است. اگر ما اراده کنیم می توانیم تمام صهیونیست ها را از بین ببریم. این نشانه دهنده قدرت جنگی ایران بالاتر از کشورهای منطقه است.
لازمه سنجش درستی این گفته جانشین فرمانده سپاه، ارزیابی کلی و بیطرفانه قدرت جنگی ایران و اسراییل است.
۱- برتری جغرافیایی ایران
آشکار است که ایران از دیدگاه جغرافیایی برتر است: پهناوری و لاجرم عمق استراتژیک مناسب(بیش از ۸۰ برابری)، جمعیت ۱۰ برابری، تنوع ژئوگرافیک، داشتن سه کرانه ممتاز دریایی و داشتن مرز با ۱۵ کشور، موجبات برتری بلامنازع ایران نسبت به اسرائیل (اشغالگر) کموسعت، کم جمعیت، بی عارضه طبیعی(کوهستان) و محدود شده است؛
۲- برتری فناوری اسرائیل
روشن است که اسرائیل دستکم در آسمان، پدافند هوایی و دفاع غیر عامل، تا کنونبرتر از ایران بوده است؛
۳- برتری ایران در نیروی نیابتی
جمهوری اسلامی با پشتیبانی همه جانبه از جبهه ضد اسرائیلی، موجبات توانمندی حزب الله لبنان، حماس و تشکل های نظامی در عراق، یمن و کرانه باختری بوده است.
۴- برتری سیستم جاسوسی اسراییل
تا کنون کارکرد سیستم جاسوسی اسراییل شامل شاباک، موساد و امان در ماموریت های محوله و نیز رخنه اطلاعاتی در ایران و محور مقاومت، از برتری بارزی برخوردار بوده است.
۵- توان موشکی ایران
امروزه روز توان موشکی ایران ضمن آن که به نقطه اتکای ملی-نظامی ایران تبدیل شده، نقش اصلی را در بازدارندگی بر دوش دارد.
۶- توان هسته ای اسراییل
اسرائیل جزو ۹ دولتی است که دارای انبار تسلیحات اتمی و وسایل پرتاب آن است. همین موجبات ستبر شدن قدرت بازدارندگی آن شده است. اسرائیل قصد دارد اینبرتری استراتژیک انفرادی در منطقه را با کمک امریکا-اروپا و … حفظ کند.
۷- بازسازی نفوذ ایران بین ملت های عرب
با این که رویکرد جمهوری اسلامی در جریان بهار عربی و دفاع از خاندان اسد در سوریه موجبات خدشه دار شدن پرستیژ تهران بین ملت های عرب شده بود، از آغاز جنگ غزه با کارکرد ضد اسرائیلی جمهوریاسلامی بین ملت های عرب تا حدود قابل توجهی بازسازی شده است.
۸- پشتیبانی غرب از اسراییل
پشتیبانی بی دریغ و همه جانبه دولت های غرب و در صدر آنها ایالات متحده از اسرائیل کماکان استمرار دارد. این در حالی که از این منظر جمهوری اسلامی منزوی و بلکه تنها است. حتی روسیه، به ویژه چین حمایت شایسته ای از ایران به عمل نیاورده اند.
شمار این فاکت های مقایسه ای را می توان به دهها مورد کشاند. ولی در یک جمعبندی کلی نتیجه تقابل به میزان تاب آوری دو دولت در نهایت به سه فاکت زیر پیوند حداکثری دارد:
۱- میزان قدرت اخلاقی ملی. یعنی اندازه وفاداری و اعتماد مردم به دولت هایشان و اهداف استراتژیک و جا افتادن رویکردها و مقبولیت حکومت بین قاطبه مردم.
۲- میزان تاب آوری اقتصادی با فرض استمرار درگیری های پینگ پنگی؛
۳- قدرت سازمان یافتگی ملی(مردمی) و حکومتی، با فرض فرسایشی شدن نبردها.
امروزه روز، تنها نهادی که توانایی چیرگی بر بحران ها و کمک به نظم و نسق دادن کشور، پاسداری از بقا، یکپارچگی سرزمینی- ملی، توسعه شتابان، حفط میراث های کهن ملی و بیرون راندن کشور از دور بسته درماندگی را داراست، سپاه پاسداران است.
فردا را نمی دانم، ولی امروز سپاه به خوبی ضمن تضمین یکپارچگی همه جانبه کشور، پر توانترین بازو برای کمک به جا انداختن مدیریت استراتژیک عقلانی کشورداری است.
تمام حقوق برای پایگاه خبری سرمایه فردا محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
سرمایه فردا