به گزارش سرمایه فردا، شرکت های داروسازی در سال های اخیر به دلیل مشکلات ناشی از تامین ارز و واردات مواد اونلیه و حتی قیمت گذاری با مشکلاتی مواجه شده اند. برخی از انها حتی زیانده شده اند. در این شرایط برخی از این شرکت ها به دنبال جبران خسارت با شرکت هایی برای بازی با سهامداران و … هستند. در این مطلب دو شرکتی که چالش هایی برای سهامداران ایجاد کرده اند بررسی شده است.
طبق اطلاعیه سازمان بورس، شرکت پارس دارو متعهد شده که پیروی از دستورالعملهای افزایش سرمایه را در اسرع وقت انجام دهد. اگر هیئت مدیره در این روند تأخیر داشته باشند و ضرری به سهامداران وارد شود، مسئولیت آن تماما با هیئت مدیره است.
درخواست افزایش سرمایه توسط هیئت مدیره، باید با اظهار نظر بازرس قانونی همراه باشد و این نظر نباید بیشتر از ۶۰ روز پس از پیشنهاد اولیه افشا شود. به نظر میرسد که پارس دارو در این زمینه تأخیر داشته است و هنوز اظهار نظر بازرس قانونی و درخواست صدور مجوز از سازمان بورس ارائه نشدهاند.
ماده ۳ تبصره ۲ دستورالعمل سازمان بورس: این ماده تصریح میکند که فاصله زمانی بین پیشنهاد افزایش سرمایه توسط هیئت مدیره و افشای نظر بازرس قانونی نسبت به گزارش توجیهی افزایش سرمایه نباید بیشتر از ۶۰ روز باشد.
این موضوع مهمه که هیئت مدیره پارس دارو سریعا اقدامات لازم رو انجام بده تا هرگونه زیان به سهامدارن و جریمههای احتمالی کاهش یابد.
این عملکرد شرکت های داروسازی میتواند روی رفتار سرمایهگذاران در بازار بورس و همچنین ارزش سهام پارس دارو تاثیر بگذارد. دقت و شفافیت اطلاعات مالی و مدیریتی، نقش مهمی در ایجاد اعتماد در بین سهامداران و سرمایهگذاران دارد.
شرکت داروسازی اکسیر، یکی از شرکتهای زیرمجموعه سرمایهگذاری دارویی تأمین، در ۳/۵ سال اخیر ۴ مدیرعامل و سرپرست به خود دیده است.
محمد نادری علیزاده، مدیرعامل سرمایهگذاری دارویی تأمین، محمد پرتوی شایان، عضو موظف هیئتمدیره و معاون مالی داروسازی اکسیر را موقتاً و تا زمان انتخاب مدیرعامل جدید بهعنوان سرپرست این مجموعه منصوب کرده است. بنابراین، پرتوی شایان نیز مهمان چند ماهه صندلی مدیریتی این شرکت است.
بازگشایی نماد سایپا با ۶۰ درصد افزایش قیمت، بازار بورس را تحت تأثیر قرار داد…
فرصت دستیابی به توافق میان ایران و آمریکا، بیش از هر زمان دیگری در چهار…
بررسی روند تصرف مسکن در ایران طی ۳۰ سال گذشته نشان میدهد که سهم مالکیت…
نظریه سهگانه ناممکن بیان میکند که هیچ کشوری نمیتواند همزمان ثبات نرخ ارز، جریان آزاد…
فتحی گفت: با توسعه زیرساختهای حملونقل، افزایش مشوقهای سرمایهگذاری و تقویت تعاملات اقتصادی، منطقه آزاد…
سرمایهگذاری خارجی، بهویژه از سوی چین، در مناطق آزاد ایران با روند رو به رشدی…