Categories: آخرین اخبار

بررسی ضعف عملکرد ۲ مورد از شرکت های داروسازی

به گزارش سرمایه فردا، شرکت های داروسازی در سال های اخیر به دلیل مشکلات ناشی از تامین ارز و واردات مواد اونلیه و حتی قیمت گذاری با مشکلاتی مواجه شده اند. برخی از انها حتی زیانده شده اند. در این شرایط برخی از این شرکت ها به دنبال جبران خسارت با شرکت هایی برای بازی با سهامداران و … هستند. در این مطلب دو شرکتی که چالش هایی برای سهامداران ایجاد کرده اند بررسی شده است.

طبق اطلاعیه سازمان بورس، شرکت پارس دارو متعهد شده که پیروی از دستورالعمل‌های افزایش سرمایه را در اسرع وقت انجام دهد. اگر هیئت مدیره در این روند تأخیر داشته باشند و ضرری به سهامداران وارد شود، مسئولیت آن تماما با هیئت مدیره است.

درخواست افزایش سرمایه توسط هیئت مدیره، باید با اظهار نظر بازرس قانونی همراه باشد و این نظر نباید بیشتر از ۶۰ روز پس از پیشنهاد اولیه افشا شود. به نظر می‌رسد که پارس دارو در این زمینه تأخیر داشته است و هنوز اظهار نظر بازرس قانونی و درخواست صدور مجوز از سازمان بورس ارائه نشده‌اند.

ماده ۳ تبصره ۲ دستورالعمل سازمان بورس: این ماده تصریح می‌کند که فاصله زمانی بین پیشنهاد افزایش سرمایه توسط هیئت مدیره و افشای نظر بازرس قانونی نسبت به گزارش توجیهی افزایش سرمایه نباید بیشتر از ۶۰ روز باشد.

این موضوع مهمه که هیئت مدیره پارس دارو سریعا اقدامات لازم رو انجام بده تا هرگونه زیان به سهامدارن و جریمه‌های احتمالی کاهش یابد.

این عملکرد شرکت های داروسازی می‌تواند روی رفتار سرمایه‌گذاران در بازار بورس و همچنین ارزش سهام پارس دارو تاثیر بگذارد. دقت و شفافیت اطلاعات مالی و مدیریتی، نقش مهمی در ایجاد اعتماد در بین سهامداران و سرمایه‌گذاران دارد.

وضعیت مدیریت شرکت های داروسازی؛ نماد اکسیر

شرکت داروسازی اکسیر، یکی از شرکت‌های زیرمجموعه سرمایه‌گذاری دارویی تأمین، در ۳/۵ سال اخیر ۴ مدیرعامل و سرپرست به خود دیده است.

  1. فرید باقری از ۸ اسفند ۱۴۰۰ الی ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱ (حدودا ۷ ماه)
  2. سامان غلامی از ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱ الی ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲ (حدودا ۱ سال و ۳ ماه)
  3. سیدعلیرضا دبیرسیاقی از ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲ الی ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ (حدودا ۱ سال)
  4. محمد پرتوی شایان از ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ الی …

محمد نادری علیزاده، مدیرعامل سرمایه‌گذاری دارویی تأمین، محمد پرتوی شایان، عضو موظف هیئت‌مدیره و معاون مالی داروسازی اکسیر را موقتاً و تا زمان انتخاب مدیرعامل جدید به‌عنوان سرپرست این مجموعه منصوب کرده است. بنابراین، پرتوی شایان نیز مهمان چند ماهه صندلی مدیریتی این شرکت است.

  1. نوسان مدیریتی: نوسانات مدیریتی در مدت‌زمان‌ کوتاه می‌تواند به بی‌ثباتی در سیاست‌گذاری‌ها و اجرای استراتژی‌ها منجر شود. این مسئله می‌تواند تأثیر منفی بر عملکرد و رشد شرکت داشته باشد.
  2. اثر بر زیرمجموعه‌ها: به نظر می‌رسد مشکل بی‌ثباتی مدیریتی از خود شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین به زیرمجموعه‌ها رسیده است. نادری علیزاده که پنجمین مدیرعامل این شرکت در سه سال اخیر بوده، احتمالاً این ویروس بی‌ثباتی را به شرکت‌های زیرمجموعه نیز انتقال داده است.
  3. چالش‌های مدیریتی: تغییر مداوم مدیران و سرپرستان می‌تواند به چالش‌هایی در مدیریت منابع انسانی، بهره‌وری و اجرای پروژه‌ها منجر شود.
  4. نیاز به ثبات: این شرکت برای بهبود وضعیت خود نیاز به مدیرانی با ثبات و دیدگاه‌های بلندمدت دارد تا بتوانند مسیر رشد و توسعه را به درستی هدایت کنند.
modir

Recent Posts

نرخ جریمه‌های سرعت غیرمجاز در سال ۱۴۰۳

در این مقاله با نگاهی دقیق‌تر به نرخ جریمه‌های سرعت غیرمجاز با دوربین‌های راهنمایی و…

4 ساعت ago

اوقات شرعی ماه رمضان ۱۴۰۳

در این مطلب تمامی زمان‌های اوقات شرعی ماه رمضان ۱۴۰۳ از طلوع تا غروب این…

4 ساعت ago

جاهای دیدنی ارسباران: گنجینه‌ای از جاذبه‌های دیدنی و مذهبی

اگر عاشق سفر و ماجراجویی هستید، جاهای دیدنی ارسباران می‌تواند بهشت کوچک شما باشد. جزئیات…

5 ساعت ago

تحلیل بازار بورس: پیش‌بینی تغییرات و فرصت‌ها

بازار بورس ایران در هفته جاری با تغییرات مهمی روبه‌رو شده است. تحلیل‌گران به مقاومت‌های…

9 ساعت ago

پیش‌بینی قیمت لوازم خانگی در بازار ایران

آیا شما هم به دنبال خرید لوازم خانگی هستید و از افزایش قیمت‌های بی‌سابقه متعجب…

21 ساعت ago

قیمت‌های ارز و سکه ۱۴ دی

طبق گزارش جدیدی که منتشر شده است، قیمت‌های ارز و سکه در بازار ایران به…

21 ساعت ago