سرانه مصرف سوسیس و کالباس چقدر است

سرانه مصرف سوسیس و کالباس چقدر است

سرانه مصرف سوسیس و کالباس حدود ۵ تا ۷ کیلو است که حدود ۴۰ درصد از این محصولات از گوشت قرمز و ۶۰ درصد این محصولات از گوشت مرغ استفاده می‌کنند.

به گزارش سرمایه فردا، یک کارشناس اقتصادی گفت: صنایع غذایی ایران در شرایط کنونی تقاضای پایینی برای خرید محصولات گوشتی در تهیه محصولات کنسروی دارند. اما برای تولید فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس، ناگت و… به دلیل اینکه قیمت گوشت قرمز بالاست شرکت‌ها ترجیح می‌دهند که از گوشت مرغ استفاده کنند تا بتوانند متقاضی بیشتری داشته باشند.

فرزاد طلاکش افزود: در مجموع میزان سرانه مصرفی فرآورده‌های گوشت در ایران بسیار پایین و در حد مصرف رستورانی مردم است. درواقع سرانه مصرف سوسیس و کالباس حدود ۵ تا ۷ کیلو است که حدود ۴۰ درصد از این محصولات از گوشت قرمز و ۶۰ درصد این محصولات از گوشت مرغ استفاده می‌کنند. دلیل این تقاضای پایین ناشی از کاهش قدرت مردم است.

میزان مصرف سوسیس و کالباس ایران

طلاکش ادامه داد: به طور کلی سالانه سرانه مصرف مردم از سوسیس و کالباس به اندازه ۳ کیلو گوشت مرغ در سال است. بنابراین بازار این صنایع نیز محدود است. البته در صنعت فرآورده‌های گوشتی در تمام کشورهای دنیا تجارت محدودی وجود دارد. زیرا عمر و ماندگاری سوسیس و کالباس پایین است. برای نمونه عمر مفید استفاده از سوسیس یک ماه است. در صورتی که در این مدت شرکت تولیدی بخواهد مقدمات صادرات را فراهم کند عملاً تاریخ انقضای محصول تمام می‌شود. بنابراین در این زمینه صادرات چندانی وجود ندارد. حتی کشور آلمان که مهد تولیدات فرآورده‌های گوشتی است صادرات چندانی ندارد.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: در بخش محصولات کنسروی صنایع بیشتر صادرات دارند. به همین دلیل خیلی به تولید محصولات با پایه فرآورده‌های گوشتی ورود نکرده اند. به طور کلی صنایع غذایی ایران در بازار داخلی بیشترین مشتری را دارد و اگر صادراتی هم داشته باشند بسیار محدود است.

در سال‌های اخیر با افزایش قیمت گوشت میزان تقاضای مردم برای فرآورده‌های گوشتی نیز به شدت افت داشته است. از طرف دیگر به دلیل محدودیت در صادرات عملاً شرکت‌ها تحت فشار قرار گرفته یا میزان گوشت محصولات خود را کاهش داده اند تا قیمت تمام شده کمتر شود و بتوانند با قیمت ارزان‌تر به بازار عرضه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *