بررسی بنیادی و تکنیکال وکار

بررسی بنیادی و تکنیکال وکار

ارزیابی بنیادی و تکنیکال وکار نشان می‌دهد که این نماد در حال تثبیت قیمت است. اما به طور قطع با بازگشت روند صعودی به بورس می‌تواند با جذب نقدینگی روند صعودی جدیدی را ثبت کند.

به گزارش سرمایه فردا، بانک کارآفرین با نماد وکار در هفته‌های اخیر معاملات متعادل و مثبتی داشت. به‌گونه‌ای که وکار روی تابلوی بورس در سه ماهه بازدهی مثبت ۳ درصد ثبت کرد. همچنین در یک ساله وکار بازدهی مثبت ۱۱ درصد تاکنون داشته‌است. ارزیابی وضعیت بنیادی و تکنیکال وکار نشان می‌دهد که این نماد در حال تثبیت قیمت است. اما به طور قطع با بازگشت روند صعودی به بورس می‌تواند با جذب نقدینگی روند صعودی جدیدی را ثبت کند.

این نماد با پی بر ایی ۶ درصد در حال حاضر در صنعت بانکداری عملکرد قابل قبولی دارد. از نظر تکنیکال در یک محدوده حمایتی قوی دارد. به همین دلیل پیش‌بینی می‌شود که در در محدوده بین ۳۳۸ تا ۴۴۴ تومان کف سازی کند.

وضعیت بنیادی و تکنیکال وکار روند بهبودی دارد. طی ۵ سال سرمایه بانک باید از ۵ هزار میلیارد تومان به ۲۰ هزار میلیارد تومان برسد. به گفته مدیرعامل بانک ۹ هزار میلیارد تومان از این ۲۰ هزار میلیارد تومان از محل تجدید ارزیابی تامین خواهدشد. بنابراین بانک کارآفرین افزایش سرمایه نزدیک به ۱۹۰ درصد از محل تجدید ارزیابی در پیش دارد.
همچنین یک مرحله دیگر افزایش سرمایه ۱۱۰ درصد می‌تواند از محل سود انباشته و آورده نقدی سهامداران داشته باشد.
بانک کارآفرین روی افزایش درآمد عملیاتی تمرکز کرده‌است. این هدف‌گذاری در راستای عملیات بانکداری دیجیتال و همچنین فعالیت‌های ارزی محقق خواهد شد. این بانک در سال گذشته رشدی ۱۸۳درصدی در درآمد کارمزدی داشته‌است.

بهبود روند بنیادی و تکنیکال وکار در سالهای آینده

درواقع بانک کارآفرین به بازار بانکداری خرد از مسیر بانکداری دیجیتال ورود کرده‌است. در همین راستا توسعه مدل‌های اعتباردهی مانند تأمین مالی زنجیره تأمین SCF را در دستور کار قرار داد.

همچنین وکار افزایش پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان متمرکز خواهیم بود. همچنین در راستای توسعه خدمات بانکی افزایش تعداد شعب بانکی را جزو اولویت‌های خود قرار داده‌است.

در حال حاضر بازار سرمایه روند منفی دارد. هرچند بسیاری از نمادها در موقعیت ارزنده‌ای قرار دارند. اما به دلیل جو منفی بازار ناشی از ابهامات سیاسی و اقتصادی خروج پول از بورس رخ داده. است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *