وضعیت صورت های مالی نماد کنور

وضعیت صورت های مالی نماد کنور

شرکت سنگ آهن صبانور با نماد کنور در سال های اخیر توانسته بازدهی بالایی را در بورس ثبت کند. به همین دلیل جزئیات عملکرد آن بررسی شده است.

به گزارش سرمایه فردا، بررسی صورت های مالی ۶ ماهه شرکت صبا نور با نماد کنور نشان می دهد که از نظر درآمدی شرکت، نسبت به سال قبل ۳۵ درصد رشد داشته و سود ناخالص ۱۶ درصد مثبت بوده است. همچنین  سود خالص ۸ درصد رشد داشته است.

در جدول زیر، شرکت‌های زیرمجموعه کنور رو می‌بینید که مهم‌ترین‌های آنها مشخص شده اند

در تصویر زیر لیستی از معادن شرکت صبانور ارائه شده است

مهمترین طرح و توسعه شرکت،  طرح توسعه دو نیم میلیون تنی گندله سازی کردستان و طرح گلالی است که در آینده قرار است تولید را به پنج میلیون افزایش دهند.

یکی از مهم‌ترین مزیت‌های شرکت‌های سنگ‌آهنی این است که با رشد تولید فولاد تو کشور، کمبود سنگ‌آهن پیش میاید. یعنی ان شرکت‌هایی که خودشان سنگ‌آهن تولید می‌کنند یا سهامداراشون سنگ‌آهن به آنهتا می‌دهند، یک مزیت خیلی بزرگ دارند که بقیه فولادی‌ها این رو ندارند.

در تصویر زیر حاشیه سود ناخالص کنور مشخص شده. کنور بالاترین حاشیه سود ناخالص رو بین شرکت‌های سنگ‌آهنی دارد که این خودش یک امتیاز بزرگ برای سودسازی محسوب می شود.


این حاشیه سود بالا کی خودش رو نشون می‌دهد؟ وقتی که قیمت‌های جهانی بهتر بشود یا وقتی از رکود فعلی بیرون بیایم. ان شرکت‌هایی که حاشیه سود بالایی دارند، خیلی سریع می‌توانند سود بالای خودشان را در صورتهای مالی ببینند.

دو تصویر زیر نشان می دهد که نصف هزینه تولید شرکت مربوط به مواد مستقیم مصرفیه، و در شش ماه ابتدایی سال، شرکت ۲۴۰ میلیارد تومان حقوق دولتی پرداخت کرده که این رقم نسبت به شرکت‌های معدنی دیگر کمتر است؛ دلیلش هم مدل مالکیت معادن که این شرکت داشته و تفاوت‌هایی که با شرکت‌های بزرگ مثل کگل و کچاد دارد.

ظرفیت اسمی و عملی شرکت را در تصاویر زیر ملاحظه کنید. در حال حاضر شرکت حدود ۲ میلیون تن ظرفیت دارد که با طرح و توسعه‌هایی که تا سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری می‌رسد (البته طبق برنامه خود شرکت)، ظرفیتش بیش از دو برابر میشود. با توجه به طرح‌های توسعه فولادی خودش و زیرمجموعه‌ها و همچنین نیاز سایر فولادسازها، این افزایش تولید به راحتی جذب میشود و بازار به‌طور کامل این مقدار افزایش رو می‌پذیرد.

واقعاً باید به افزایش نرخ دلار توجه کرد. چه در بازار نیمایی، چه در بازار توافقی که از سوم دی‌ماه رسماً راه‌اندازی شده و حتی در بازار آزاد، این تغییرات یک امتیاز بزرگ برای بعضی شرکت‌هاست. الان خیلی از شرکت‌ها قبلا مجبور بودند محصولاتشان را با نرخ‌های حدود ۵۲ هزار تومان دلار بفروشند و حساب کنند. طبیعتاً افزایش قیمت دلار به‌صورت رسمی یک امتیاز عالی برای شرکت‌های صادراتی یا شرکت‌هایی شد که کالاهای آنها با نرخ دلار در بورس کالا عرضه  و قیمت پایه آنها هم جهانی است.

شرکت معدن جانجا یکی از مهم‌ترین شرکت‌های زیرمجموعه کنور به حساب میاید که تو حوزه‌های مختلف معدنی فعالیت دارد. حتماً درباره معدن جانجا مطالعه کنید، چون این معدن جزء پروژه‌های خیلی مهم و تاثیرگذار برای شرکت هست و می‌تواند در آینده نقشه کلیدی در رشد و توسعه این گروه ایفا کند.

دارایی های در جریال ساخت و تکمیل شرکت طبا نور را در تصویر زیر یکجا مشاهده کنید.

لیست کاملتری از شرکتهای خارج بورس که به صورت بلندمدت سرمایه گذاری کرده است را در تصویر زیر می بینید؛

لیست سهامداران نماد کنور در تصویر زیر

 

وضعیت ارز شرکت صبا نور هم خوب است؛ شرکت حدود ۵۰۰ میلیارد تومان تراز مثبت ارزی دارد، که این موضوع می‌تواند در شرایط نوسانات ارزی بهش کمک زیادی بکند و به نوعی یک پشتیبانی مالی قوی برای آینده شرکت محسوب می شود.

 

وضعیت رقبای شرکت صبا نور در تصویر زیر

اهداف و برنامه‌های نماد کنور

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *