مزیت های حرفه‌ای شدن در شغل

مزیت های حرفه‌ای شدن در شغل

حرفه‌ای شدن در شغل سبب می‌شود شخص بتواند تا زمان فعالیت کاری خود صاحب تجربه فراوان شده و در این راه تحقیق و نوآوری نماید.

به گزارش سرمایه فردا، هر جامعه شهری برای تأمین نیازهای خود به مشاغل گوناگون احتیاج دارد و در حالت کلی هیچ یک از مشاغل بر دیگری برتری ندارد. محاسن تک شغلی فراوان است و یکی از آن ارتقای کیفیت خدمات و محصولات تولیدی می‌باشد. توسعه جامعه در گرو رشد مشاغل و صنوف  و این یعنی حرفه‌ای شدن مشاغل.

حرفه‌ای شدن در یک شغل سبب می‌شود شخص بتواند تا زمانی که علاقه مند به آن شغل است به همان کار بپردازد. این باعث می‌شود فرد در زمینه کاری خود صاحب تجربه فراوان شده و در این راه تحقیق و نوآوری نماید.

برای آنکه افراد جامعه بتوانند در شغل خود بصورت حرفه‌ای فعالیت نمایند نیاز به تدوین قوانین خاص می‌باشد. قوانینی که در برخی کشورها جاری است بگونه ای است که با دریافت مالیات و تنظیم بازار عرضه و تقاضا شهروندان دستمزد لازم برای یک زندگی متعارف را در مشاغل گوناگون کسب می‌نمایند .

عدم اجرایی شدن واقعی ماده ۴ قانون بیشترین آسیب را به بهرهبردان ساختمان میزند. آنهایی که دست رنج یک عمر خود را صرف خریدن خانه کرده اند و هر آن امکان دارد در زلزله‌ای آن را از کف بدهند.

حرفه‌ای شدن راهکار موفقیت در شغل های رقابتی

اگر برای گرفتن شغلی رقابتی بین متقاضیان وجود داشته باشد، کسانی که به آن بعنوان یک شغل نیمه وقت و کمک هزینه زندگی نگاه می‌کنند، همیشه پیروز می‌دانند، زیرا پیشنهاد دستمزد کمتری می‌دهند و غالباً موفق به دریافت آن می‌شوند و کسانی که شغل دیگری ندارند با حساب مخارج متداول زندگی رقم بالاتر پیشنهاد نموده و موفق به کسب آن نمی‌شوند. حتی در حالتی که این فرد با دریافت دستمزد کمتر بتوانند مشغول بکار شود، پس از چندی مجبور است دوباره بدنبال یک شغل نیمه وقت دیگری باشند و این همان غیرحرفه‌ای شدن است .

بنابر این عدالت حکم می کند نوعی امتیاز و محدودیت برای افرادی که تک شغل هستند پیش بینی گردد. تک شغلی افراد جامعه جدا از جنبه برابری اجتماعی دارای آثار مثبت دیگری مانند حرفه‌ای شدن هست. فرد حرفه‌ای به کار خود علاقه مند و متعصب شده و نسبت به تفکر و تحقیق و یافتن راهکارها برای رفع ایرادها اقدام می‌نماید. بنابراین ، حرفه‌ای شدن افراد در سایه تک شغلی ببار می‌نشیند و پیشرفت اقتصاد، دانش و سطح زندگی شهروندان را بدنبال دارد.

در قانون نظام مهندسی بر عدم ورود افراد فاقد صلاحیت در هر زمینه‌ای از ساخت و ساز تاکید شده است. ولی متاسفانه شاهدیم که بساز و بفروشها که سرمایه اصلی تولید مسکن را وارد این بازار می کند در همه ی امور فنی دخالت داشته و عملاً مهندسان تحت فرمایش آنها کار می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *