تفاوت سبک مدیریت زنان و مردان
تفاوت سبک مدیریت زنان و مردان

به گزارش سرمایه فردا سبک مدیریت زنان منعطف و نتیجه گراست. اما مردان با چارچوب و براساس نظم و اصول کاری است.

سپیده کاوه، تحلیلگر اقتصاد، طی مقاله‌ای به مشخصه‌های مدیریتی و توانمندی ویژه زنان پرداخته است.

سبک مدیریت هر سیاستمداری منحصربه‌فرد است، ولی در این میان زنان بیشتر ویژگی‌های رهبران و مدیران مدرن را نشان می‌دهند؛ از جمله خودآگاهی، هماهنگی عاطفی، فروتنی، قابلیت اعتماد و اصالت.

پژوهش موسسه گالوپ نشان می‌دهد که استخدام نیروی کار با تنوع جنسیتی می‌تواند عملکرد مالی شرکت‌ها را بهبود ببخشد.

تحقیقات متعدد نشان داده که مدیران زن نه‌تنها مشتاق، باانگیزه، انعطاف‌پذیر و خودانگیخته هستند بلکه بیشتر نتیجه‌گرا هستند.

زنان همچنین در مطالعه و بررسی جزئیات بیشتر امور توانمندترند و درک بهتری از آنچه در زیرپوسته سازمان‌ها می‌گذرد، دارند.

توانایی همدلی غالباً بزرگ‌ترین توانایی زنان در نظر گرفته می‌شود. یک رهبر همدل می‌تواند بپذیرد که همه بدون قضاوت کردن، دنیا را متفاوت ببینند. یک رهبر همدل می‌تواند به جای اصلاح و دستور دادن، به صحبت‌های تیم خود بهتر گوش کند و آنها را در مسیر موفقیت همراه‌تر سازد.

سبک مدیریت در مواقع اضطراری

ویژگی‌های زنانه مدیریت، که توام با دلسوزی و صبر بیشتر است، در مواقع اضطراری و بحران‌ها، عملکردِ کاراتری را به دنبال دارد.

زنان از آنجا که ذاتاً محور بقای خانواده هستند، نمادی از اتحاد و همکاری را در محیط‌های کاری به نمایش می‌گذارند. توانایی یکپارچه‌سازی ذهن‌های متنوع از ویژگی‌های یک مدیر موفق است.

زمان آن رسیده است که به این حقیقت انکارناپذیر اذعان شود که زنان مدیر برای ساختن اقتصاد قوی و محکم‌تر، الهام بخشیدن به نسل‌های آینده و در یک کلام دنیایی بهتر و زیباتر، لازم و مفید هستند.

سبک مدیریت زنان منعطف و نتیجه گراست. اما مردان با چارچوب و براساس نظم و اصول کاری است./تجارت فردا