به گزارش سرمایه فردا، تحریم های جدید آمریکا علیه ایران در سال ۱۴۰۳ اعمال شد. بر مبنای آن ۵۰ شرکت و ۵۰ فرد حقیقی در لیست تحریمها قرار گرفتند. این تحریمها بیشتر شامل شرکتهای خصولتی بوده اند.
وزارت خزانهداری آمریکا تحریمهایی جدیدی علیه ۵۰ فرد و نهاد با ادعای اینکه شعبههای متعددی از شبکه گسترده بانکداری مخفی را تشکیل میدهند، به بهانه ارتباط با سپاه و نیروهای مسلح ایران اعمال کرد.
نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل در واکنش به این تحریم ها اعلام کرد: این بخشی از جنگ اقتصادی است که آمریکا ظالمانه علیه مردم ایران براه انداخته است. آنها حمله میکنند و ما هم متناسب با آن، دفاع میکنیم. آنچه سرنوشت این جنگ اقتصادی را رقم میزند، قدرت اراده است؛ نه قدرت اعمال تحریم.
علیرغم اینکه تحریمهای آمریکا گاه و بیگاه و به هر بهانهای اعمال شده و روند افزایشی پیدا کرده و مقامات نیز بارها بر خنثی سازی آن تاکید کردهاند، اما سوال اینجاست، دولت آینده که تا چند روز دیگر گفتمان و جهتگیری آن مشخص میشود و از همان آغازین روزهای استقرار با تحریمهای گسترده مواجه است، چه طرح روشن و عملیاتی برای آن دارد؟
اگر ملاک و مبنا، مناظرات و اظهارات نامزدهای ریاست جمهوری در طول روزهای گذشته باشد، باید گفت که نه برای رفع تحریم و نه حتی خنثیسازی تحریم، طرح و برنامه روشنی ارائه نشده است.
صرف بیان کلیات و اشاره به تعداد تحریمها و اینکه تحریم بد است و اقتصاد را با رکود و تورم مواجه کرده، نمیتواند گره از کار این حوزه بگشاید.
تحریم های جدید آمریکا علیه ایران در سال ۱۴۰۳ اعمال شد. بر مبنای آن ۵۰ شرکت و ۵۰ فرد حقیقی در لیست تحریمها قرار گرفتند. این تحریمها بیشتر شامل شرکتهای خصولتی بوده اند./دنیای اقتصاد
تمام حقوق برای پایگاه خبری سرمایه فردا محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
سرمایه فردا