تقی پور با اشاره به اینکه تمرکز به پرداخت بر توسعه خدمات تجارت الکترونیک است، گفت: در سال جاری چندین تفاهم نامه برای ارائه خدمات با دستگاهای دولتی منعقد شده و این سیاست همچنان دنبال می شود تا بتوانیم نقش پررنگی در توسعه تجارت الکترونیکی کشور داشه باشیم.
به گزارش سرمایه فردا، مدیرعامل به پرداخت ملت با اشاره به اینکه اجرای پنجره واحد خدمات الکترونیکی منطقه آزاد ماکو طبق مصوبه هیات دولت آغاز شده است، گفت: با توجه به اینکه بانک ملت به نمایندگی از به پرداخت تفاهم نامه ای با منطقه آزاد ماکو برای توسعه خدمات پنجره واحد امضا کرده است که شامل کارت شهروندی، صندوق های فروشگاهی و … است
تقی پور با بیان اینکه گام نخست اجرای تفاهمناه برای پنجره واحد برداشته شده است، افزود: گردش مالی مناطق آزاد برای بانک ملت مهم است و همین موضوع منجر به افزایش همکاری خواهد بود.
او با تاکید بر اینکه شرکت به پرداخت پروژه های مختلفی را برای ایجاد ارزش افزوده دنبال می کند، تصریح کرد: این مساله تنها مربوط به بحث پرداخت نیست بلکه در بخش های دیگری هم این سیاست دنبال می شود، برای نمونه پروژه های خدمات دولت است که ابتدای سال همکاری های را با شرکت ملی پست و مرکز تجارت الکترونیک و … انجام داده ایم و همه اینها از جنس حوزه تجارت الکترونیک است و ما به دنبال توسعه نفوذ خود هستیم.
او با تاکید بر اینکه سهم به پرداخت از بازار آر پی جی ۳۹ درصد است، اظهار کرد: به همین دلیل نسبت به سایر رقبا می توانیم نقش موثرتری در توسعه تجارت الکترونیک کشور داشته باشیم.
مدیرعامل به پرداخت ملت با اشاره به اینکه افق چشم اندازی ما این ست که به عنوان شرکتی پیشرو و نوآور باشیم، اظهار کرد: به همین دلیل از ابزارها و فناوری های نو استفاده خواهیم کرد، همانطوری که در بخش های اعتبارسنجی، اعتبار دهی، فین تک ها و … برنامه هایی داریم.
او با نگاهی به برنامه های شرکت در راستای مسئولیت اجتماعی تصریح کرد: در حال حاضر حمایت از مناطق محروم و حمایت از فعالیت های ورزشی همیشه در دستور کار قرار داشته است.
او درباره برنامه های شرکت برای بهبود جایگاه سهام شرکت، گفت: در شرایط کنونی موضوع افزایش سرمایه مطرح است و منتظر موافقت سهامدار عمده هستیم که در صورت توافق تا پایان سال اجرایی خواهد شد.
به گزارش نبض اقتصاد، شرکت به پرداخت با نماد پرداخت با شناوری ۴ درصدی در حال حاضر در محدوده حمایتی قرار دارد و هم اکنون ۲۱ درصد از بازار کل تراکنش های کشور را پوشش می دهد به همین دلیل توانسته لیدر در بخش پی اس پی ها باشد، همچنین در بخش کارتخوان های فروشگاهی با سهمی حدود ۱۹ درصدی، در بخش پرداخت اینترنتی با سهمی ۳۰ درصدی و برای پرداخت موبایل سهمی ۴۵ درصدی دارد و همین موضوع منجر به درآمد قابل توجهی نسبت به سایر رقبا داشته باشد، به طوری که در ۹ ماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۲ حدود ۳۲۵ میلیارد تومان سود خالص کسب کرده که معادل ۴۱ تومان به ازای هر سهم است.
با توجه به اینکه درآمد شارژ شرکت از ۹۱۸ میلیارد تومان سال مالی ۱۴۰۱ به ۱٫۱۴۷ میلیارد تومان در ۹ ماهه ۱۴۰۲ رسیده و در بخش خدمات شبکه شاپرک هم درآمد شرکت از ۱٫۴۵۰ میلیارد تومان به ۱٫۵۴۶ میلیارد تومان رسیده حکایت از این دارد که درآمد شرکت در یک روندی صعودی قرار دارد.
تمام حقوق برای پایگاه خبری سرمایه فردا محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
سرمایه فردا