به گزارش سرمایه فردا، دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد: برنامه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری اجرا و توسعه فناوریهای شکل گرفته در دانشگاهها است.
آیین اختتامیه جایزه ملی فناوری نکست با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و دکتر زلفیگل وزیر علوم در اصفهان برگزار شد.
در این مراسم معاون علمی و فناوری ریاستجمهوری با اشاره به اینکه شرکتهای دانش بنیان، آینده ساز تمدن این کشور هستند، گفت: زمینه ایجاد جایزه نکست سال گذشته در نمایشگاهی بود که بر مبنای پیشنهادی شکل گرفت.
دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه اگر دانش بنیانهایی هستند که کار میکنند ثمره درختانی را به ما میدهند که ۲۰ سال پیش کاشته شده افزود: وزاری علوم، معاونان علمی که سکان داران آن ستاری، سلطان خواه و واعظ زاده بودند سالها زحمت کشیدند که فناوریها را در قالب محصول ارائه کنند. باید توجه داشت که در کشور ما فرهنگ اینکه دیگران کاشتند ما بخوریم؛ ما بکاریم دیگران بخورند کمرنگ شده است.
او با تاکید بر اینکه شاید سکویی باشد که چیزی کاشته شود برای آینده لازم بود، تصریح کرد: دانش بنیانهای موفق که به محصول و اقتصاد رسیدند، دست به دست هم دادند تا جایزه نکست شکل بگیرد. در واقع این موارد با پارادایم مشخصی شکل گرفت. ما با برنامههای متعدد سرمایه گذاری میکنیم تا فناوریها در آینده رشد کنند.
دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه برنامه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری اجرا و توسعه فناوریهای شکل گرفته در دانشگاهها است، گفت: کانال بعدی توسعه فناوری آزمایشگاها و مراکز آفرینش ملی است که در برنامه هفتم ۶ مورد مصوب شد. باید زیرساختهایی داشته باشیم که محل آفرینش در آینده باشند.
او با تاکید بر اینکه شرکتهای توسعه یافته فناوری آشیانهای جز شرکتهای پیشرو ندارند، گفت: ۸۹ شرکتی که وارد رقابت نکست شدند از برترین ها بودند، این شرکتها محصولات خوب، جذاب و فاخری دارند، اما آنهایی که برنامه ریزی برای آینده دارند که قرار است دیگران افتتاح کنند در این جایزه رقابت کردند.
تمام حقوق برای پایگاه خبری سرمایه فردا محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
سرمایه فردا