بازار بیمه به سمت اکوسیستم شدن میرود، زیرا برخی شرکتها با نوآوری در ارائه خدمات به سمت افزایش سهم بازار رفتهاند.
به گزارش سرمایه فردا، حمید رضا حاجی اشرفی: روز یکشنبه ۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۳ پس از چند سال به نمایشگاه صنعت مالی رفتم . از نمایشگاه امسال استقبال خوبی شد و شرکت های بیمه در سالن شماره ۶ اکثرا متمرکز بودند . در طی چند روز گذشته از خلاقان و ایده پردازان محصولات و روشهای جدید بیمه گری در چند یادداشت نوشته بودم، برای دیدن همکاران خلاق و شتابدهنده به غرفه سه شرکت بیمه پیشرو در بازار رفته بودم . هدفم عرض خسته نباشید و تقدیر از آنان بود . شادابی و انگیزش مدیران و کارشناسان شرکت های بیمه در معرفی خدمات بیمه ای تحسین برانگیز است .بنا به دعوت شرکت بیمه میهن، آقای دکتر شیخ اسلامی مدیر عامل و آقای دکتر معینی مدیریت توسعه بازار ، در پنل [ نقش مدیریت ریسک در صنعت بیمه ] باتفاق آقای دکتر علی آموزگار معاون فنی شرکت بیمه سرمد به گفتگو نشستیم . کارشناسان مبرز حوزه مدیریت ریسک در صنعت بیمه ، به تعداد انگشتان دو دست نمیرسند و از جمله ارشدترین آنها ، آقایان دکتر معینی و آموزگار و البته آقای دکتر زاهد نیا هستند . دیداری با مدیران عامل، خلاق ، مبتکر و مسلط و مردمدار ،شرکت های پیشرو بازار بیمه ؛ بیمه البرز و کاریزما و در غرفه این شرکت ها داشتم. در طی این چند ماه اخیر پس از تصویب آیین نامه های شماره ۱۰۴ و ۱۰۵ شورایعالی بیمه که به همت مدیران و کارشناسان با دانش، بیمه مرکزی ایران به منصه اجرا گذارده شد، بهمراه خلاقیت ها و رفتار درست سازمانی این سه شرکت بیمه نقش آفرینی مبسوط تر و موثرتر در صنعت بیمه داشتند. صنعت بیمه با این نوآوری ها اینک شرایط حمایت اصولی از برنامه چشم انداز و هفتم توسعه و نهضت کارآفرینی در کشور را مهیا ساخته است .
در طی چند ماه اخیر ،نوآوری در محصولات و نوآوری در روش های بازاریابی و خدمات دهی توسط این شرکت ها ،افق های جدید و بی نقص پیش روی صنعت و بازار بیمه گشوده است . بطوریکه با این روند :
اولا – صنعت بیمه بازرگانی پتانسیل واقعی خویش بعنوان پیشران و شتابدهنده اکو سیستم محیط کسب و کار ایران و ظرفیت کمک به بازسازی و نوسازی اقتصاد ملی از جنبه تامین دانش مشاوره ریسک و پوشش های بیمه ای نوین در حمایت از پروژه های ملی و کارآفرینان را به اکران گذارد .( بسیار فراتر از انتظارات رقبا در صنعت بیمه منطقه غرب آسیا )
ثانیا – امکان همکاری مبسوط تر با بانک ها و شرکت های بورسی را فراهم نمود.
ثالثا – بستر سازی اجرا تکالیفی که در قانون برنامه پنجساله هفتم توسعه بر ذمه صنعت بیمه گذارده شده را طراحی نموده اند .
خوشبختانه ، پوشش های جدید چند شرکت بیمه ، شرایط حمایت و پشتیبانی از اشتغالزایی و تولیدات ملی را به بازار معرفی که تاکنون در بازار بیمه سابقه نداشته و بسیار قابل تحسین است .
این نوآوری ها در پتانسیل های ایجادی به وضوح از رویدادهای مثبت و بی نظیر در صنعت بیمه و بسط همکاریهای آن در حمایت عملیاتی از محیط کسب و کار کشور خبر می دهد .
برای خلاقان و شتابدهنده های بازار بیمه که در همین دو یا سه سال آتی ، اثرات خدمات مبسوط و هوشمندانه آنان در اقتصاد کشور هویدا خواهد شد.
تمام حقوق برای پایگاه خبری سرمایه فردا محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
سرمایه فردا