به گزارش سرمایه فردا، مناطقی از تهران مشکل قطعی دارند که سازمان و ادارات دولتی بیشتری در آنجا مستقر هستند.
همزمان با گرم شدن هوای پایتخت،افت فشار و قطعی آب به مناطق بیشتری سرایت کرده و “محدودههای درگیر افت فشار” گسترش یافتهاند.
مشاهدات میدانی حتی برخی از مناطق ، پا را فراتر گذاشته و از حالت “نوسان فشار آب” به “قطعی کامل آب” طی ساعاتی از روز رسیدند.
یکی از نکات حائز اهمیت در این میان آن است که بیشترین ساکنان ناراضی از وضعیت کمبود آب، اهالی منطقه شش تهران هستند.
میدان ولیعصر،چهار راه زرتشت، گیشا ،خیابان جمهوری ، هفت تیر ،میدان فاطمی و یوسف آباد در صدر ناراضیان ” افت فشار آب مداوم” قرار دارند.
علاوه بر این مناطق ،محلههای الهیه، پونک ، بلوار فردوس ،تهرانپارس، وحدت اسلامی، منیریه، زینالدین ، سبلان ، مجیدیه،مرزداران ،بهار شمالی ،شادمان ، رسالت،قلهک ،مدرس،دروس و بریانک نیز به کرات کاهش فشار آب را گزارش کردهاند.
به نظر میرسد؛مناطق پرجمعیت و خیابانهایی که دارای بیشترین وزارتخانهها ، ادارات و شرکتها هستند در زمره محلههایی قرار دارند که بیشترین نوسان روزانه آب را تجربه میکنند.
اکثر محلههای منطقه ۶،۳و۱۱ تهران از بهمنماه درگیر مشکل ناشی از «توزیع قطره چکانی آب» هستند و شرکت آب و فاضلاب استان تهران تنها یک پاسخ مشخص به مردم داده است :«پمپ آب بخرید.»
یشتر نیز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اظهار کرده بود که شرکت آب و فاضلاب موظف است آب را تا طبقه سوم هر خانهای برساند. ساختمانی که ۱۰ طبقه و یا بیشتر داشته باشد، باید از مخازن ذخیره استفاده کنند و پشت مخزن، پمپ نصب کنند تا آب واحد مسکونی تامین شود.
این موضوع از اواخر ۱۴۰۲ حواشی مختلفی را به همراه داشته است. از کمیاب شدن و دزدی پمپ آب منازل گرفته تا افزایش قیمت ناگهانی انواع پمپ و مخزن آب.
در ماههای گذشته به معضل کمبود آب تهرانیها پرداخته بود و بحرانی شدن وضعیت آب پایتختنشینان را پیشبینی کرده بود./دنیای اقتصاد
تمام حقوق برای پایگاه خبری سرمایه فردا محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
سرمایه فردا