پروفسور محمد شریف ملک‌زاده: پیشگام مدیریت و گردشگری

پروفسور محمد شریف ملک‌زاده: پیشگام مدیریت و گردشگری

پروفسور محمد شریف ملک‌زاده، پدر علم نوین مدیریت گردشگری و بنیان‌گذار نظریه MFT (گردشگری با علایق ویژه)، با بیش از ۵۰ عنوان کتاب و مقالات متعدد در نشریات معتبر بین‌المللی، یکی از برجسته‌ترین دانشمندان حوزه مدیریت و گردشگری جهان است. وی همچنین ریاست مرکز تحقیقات و مطالعات علوم انسانی-اسلامی و سازمان جهانی گردشگری حلال را بر عهده دارد.

به گزارش سرمایه فردا، پروفسور محمد شریف ملک‌زاده، از برجسته‌ترین دانشمندان حوزه مدیریت و گردشگری، با دستاوردهای علمی و پژوهشی بی‌نظیر، جایگاه ویژه‌ای در میان دانشمندان برتر جهان دارد. او بنیان‌گذار نظریه MFT (گردشگری با علایق ویژه) است و از سوی اتحادیه بین‌المللی رؤسای دانشگاه‌های جهان (IAUP) به عنوان پدر علم نوین مدیریت گردشگری جهان شناخته شده است.

پروفسور ملک‌زاده دارای مدرک دکترای مدیریت است و تاکنون بیش از ۵۰ کتاب در حوزه مدیریت و گردشگری تألیف کرده است. مقالات علمی متعددی از او در نشریات معتبر بین‌المللی منتشر شده است. یکی از مهم‌ترین مقالات وی، «ارائه مدل بودجه‌ریزی عملیاتی در مدیریت بحران» است که در نشریه «بازاریابی و تجاری‌سازی محصولات کشاورزی» منتشر شده است.

این دانشمند ایرانی، علاوه بر فعالیت‌های پژوهشی، ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران را بر عهده داشته و در توسعه و ترویج گردشگری پایدار در سطح بین‌المللی نقش مهمی ایفا کرده است. وی به دلیل فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود، در جمع ۳۰۰۰ دانشمند برتر جهان قرار گرفته است.

در آبان ۱۴۰۳، به پاس خدمات ارزشمند وی در توسعه دانش مدیریت و گردشگری، شال عیاری به او اهدا شد. این نشان به مفاخر علمی و فرهنگی کشور اعطا می‌شود. او در حال حاضر ریاست مرکز تحقیقات و مطالعات علوم انسانی-اسلامی و سازمان جهانی گردشگری حلال را بر عهده دارد.

پروفسور محمد شریف ملک‌زاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *