پرواز نماد شنفت: رشد شگفت‌انگیز شرکت نفت پارس

پرواز نماد شنفت: رشد شگفت‌انگیز شرکت نفت پارس

شرکت نفت پارس (نماد شنفت) با رشد چشمگیر ۱۰۰ درصدی ارزش سهام خود، به عنوان یکی از موفق‌ترین تولیدکنندگان روغن در ایران، موفقیت‌های بزرگی را در افزایش تولید و فروش محصولات نفتی خود به دست آورده است.

به گزارش سرمایه فردا، شرکت نفت پارس (نماد شنفت)، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان روغن در ایران، توانسته است با افزایش تولید و رشد نرخ‌ها، بازدهی ۱۰۰ درصدی را در چند ماه گذشته به ثبت برساند. از میانه تابستان ۱۴۰۳ تا کنون، ارزش سهام این شرکت از ۵۸۰ تومان به ۱۱۰۰ تومان افزایش یافته و همچنان روند صعودی خود را حفظ کرده است. در این مقاله، به بررسی عملکرد شرکت نفت پارس در زمینه تولید و فروش محصولات مختلف در دوره‌های زمانی متفاوت پرداخته و تاثیر استراتژی‌های مدیریتی موفق این شرکت را مورد بررسی قرار می‌دهیم.
پرواز نماد شنفت: رشد شگفت‌انگیز شرکت نفت پارس

پرواز نماد شنفت

شرکت نفت پارس (نماد شنفت) که با افزایش تولید و رشد نرخ‌ها توانسته است بازدهی ۱۰۰ درصدی را در چند ماه گذشته ثبت کند، در حال تجربه روند صعودی ارزش سهام خود است.

ارزش سهام این شرکت از میانه تابستان ۱۴۰۳ تا کنون ۱۰۰ درصد رشد داشته و از حدود ۵۸۰ تومان به ۱۱۰۰ تومان رسیده است. شرکت نفت پارس، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان روغن در ایران، در سال ۱۳۳۷ تأسیس شد و از آن زمان تاکنون محصولات متنوعی مانند روغن‌های موتور، روغن‌های صنعتی، گریس و پارافین را تولید می‌کند.

در سال‌های اخیر، با خرید سهام شرکت پالایش نفت پایا، ظرفیت تولیدی شرکت نفت پارس افزایش یافته است. این شرکت همچنین در نمایشگاه‌های بین‌المللی همچون صنعت هوایی و هوانوردی حضور داشته و جوایزی از جمله تندیس بلورین را کسب کرده است.

در سال ۱۴۰۳، این شرکت عملکرد قابل توجهی داشته و توانسته تولید و صادرات محصولات نفتی خود را افزایش دهد. همچنین، شرکت نفت پارس در این سال به توسعه کارخانجات تولید مواد و محصولات نفتی و احداث تصفیه‌خانه‌های نفت در نقاط مختلف کشور پرداخته است.

در دوره‌های زمانی ۳۰ آذر ۱۴۰۳ و ۳۰ آذر ۱۴۰۲، شرکت نفت پارس توانسته است ثبات قابل توجهی را در تولید و فروش محصولات خود نشان دهد. در ادامه به مقایسه میزان تولید و فروش محصولات این شرکت در این دو دوره زمانی می‌پردازیم:

محصول میزان تولید تا ۳۰ آذر ۱۴۰۳ میزان تولید تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ مبلغ فروش تا ۳۰ آذر ۱۴۰۳ مبلغ فروش تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲
اکسترکت ۹۶ هزار تن ۱۰۰ هزار تن ۷.۸ میلیارد تومان ۵.۱ میلیارد تومان
روغن موتور بنزینی ۳۷.۹ میلیون لیتر ۳۱.۸ میلیون لیتر ۲ هزار میلیارد تومان ۱۶۴۶ میلیارد تومان
روغن دنده ۴.۲ میلیون لیتر ۴.۵ میلیون لیتر ۳۶۰ میلیارد تومان ۳۰۲ میلیارد تومان
ضدیخ ۳.۶۶ میلیون لیتر ۳.۴۱ میلیون لیتر ۲۷۶ میلیارد تومان ۲۳۹ میلیارد تومان
روغن موتور دیزلی ۳۹.۹ میلیون لیتر ۳۹.۹ میلیون لیتر ۱۷.۷۵ میلیارد تومان ۱۴۵۰ میلیارد تومان
گریس ۴.۸ هزار تن ۴.۵ هزار تن ۴۸۰ میلیارد تومان ۳۶۶ میلیارد تومان
اسلاک وکس ۲۴.۹ میلیون لیتر ۳۱.۳ میلیون لیتر ۳۰۶ میلیارد تومان ۴۱۶ میلیارد تومان
روغن پایه ۷۶ میلیون لیتر ۶۳ میلیون لیتر ۷۱۸ میلیارد تومان ۵۸۹ میلیارد تومان
روغن‌های صنعتی ۱۹ میلیون لیتر ۱۶.۲ میلیون لیتر ۱۷.۰۷۳ میلیارد تومان ۱۷.۰۷۳ میلیارد تومان

آخرین وضعیت تولید و صادرات نفت پارس

جمع فروش داخلی: میزان فروش شرکت تا ۳۰ آذر ۱۴۰۳ حدود ۷۲۲۷ میلیارد تومان بوده که نسبت به ۵۸۰۰ میلیارد تومان در ۳۰ آذر ۱۴۰۲ رشد قابل توجهی داشته است.

جمع فروش صادراتی: این شرکت تا ۳۰ آذر ۱۴۰۳ حدود ۴۱۰۰ میلیارد تومان صادرات داشته که نسبت به ۳۱۰۰ میلیارد تومان در مدت مشابه سال ۱۴۰۲ رشد ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد.

این تحلیل نشان می‌دهد که شرکت نفت پارس توانسته است در دوره‌های زمانی ۹ ماهه ۱۴۰۳ رشد قابل توجهی را در تولید و فروش محصولات خود داشته باشد. این موفقیت نشان‌دهنده توانمندی و استراتژی‌های موفق مدیریتی شرکت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *