بررسی مشکلات روستایی و راهکارهای بهبود مدیریت روستایی در ایران

بررسی مشکلات روستایی و راهکارهای بهبود مدیریت روستایی در ایران

در نشست مشترک با معاونین، مشکلات روستایی و راهکارهای بهبود مدیریت روستایی در ایران مورد بررسی قرار گرفت. این نشست با حضور عبدالکریم حسین‌زاده، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور، و علی قربانی، معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برگزار شد.

به گزارش سرمایه فردا، در راستای بررسی مسائل و مشکلات پیش روی مدیریت روستایی در کشور و شناسایی ظرفیت‌ها و راهکارهای تقویت مدیریت روستایی، نشست مشترک عبدالکریم حسین‌زاده، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور، و علی قربانی، معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

بررسی ظرفیت دهیاری‌ها و نقش آن‌ها در حل مشکلات روستایی

در این نشست، مدیران حوزه معاونت امور دهیاری‌ها نیز حضور داشتند. قربانی ضمن اشاره به ظرفیت ۴۰ هزار دهیاری به عنوان بازوی اجرایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در مناطق روستایی و همچنین ظرفیت جدید حدود ۹۰۰ دهیاری که به‌عنوان دستگاه اجرایی شناسایی شده‌اند، از معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور خواست تا از تمام ظرفیت‌ها و فرصت‌های قانونی در اختیار برای تقویت و هویت‌بخشی به این دهیاری‌ها بهره‌گیری شود.

حمایت دولت از دهیاری‌ها و تقویت منابع مالی

قربانی همچنین به حمایت‌های خوب دولت از نهاد دهیاری و تقویت منابع مالی دهیاری‌ها در سال جاری اشاره نمود و آن را نشانه توجه و اهتمام دولت محترم در حمایت از نهادهای محلی دانست.

نیاز به هم‌افزایی دستگاه‌ها و نهادهای انقلابی

در ادامه، مدیران حوزه معاونت امور دهیاری‌ها نیز به مسائل و مشکلات بین دستگاهی با محوریت معاونت توسعه روستایی، بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت شورای‌عالی توسعه روستایی و عشایر، ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای انقلابی در راستای تسریع فرآیند توسعه، و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و امکانات یکدیگر برای کمک به روستائیان اشاره نمودند.

آمادگی معاونت توسعه روستایی برای تسهیل فرآیندها

عبدالکریم حسین‌زاده ضمن اعلام آمادگی این معاونت برای تسریع و تسهیل فرآیندهای مرتبط با توسعه روستایی، به عضویت این معاونت در ۶ کمیسیون تخصصی هیأت دولت با حق رأی اشاره نمود و آن را فرصت مناسبی برای حمایت از جامعه روستایی دانست. او همچنین از سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور خواست تا مسائل و مشکلات دهیاری‌ها را شناسایی و موارد پیشنهادی برای طرح در شورای‌عالی توسعه روستایی و عشایر ارائه نمایند.

برنامه‌ریزی برای جلسات منظم و حل مشکلات روستایی

حسین‌زاده اظهار امیدواری کرد که این جلسات به‌صورت منظم و ادواری، حداقل دو هفته یک‌بار برگزار شود و در خصوص پیشبرد اهداف مشترک هم‌افزایی شود. او در پایان گفت که در سایه تعاملات بین‌دستگاهی، می‌توانیم اقدامات کاربردی و مؤثر انجام دهیم و برای بازشناسی قوانین و مقررات مرتبط با توسعه روستایی، همت مضاعف داشته باشیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *