بازار سرمایه و تحلیل سهام‌های بنیادی‌

بازار سرمایه و تحلیل سهام‌های بنیادی‌

در شرایط تورم تلاش کنید که دارایی‌های با کیفیت و سودده مانند سهام‌های بنیادی طلا، سهام‌های خوب و مسکن داشته باشید.

به گزارش سرمایه فردا، هنوز هم با وجود اصلاح شاخص کل سهام‌های بنیادی بازار توصیه می‌شود. در مورد شرکت‌های فولادی، شرکت‌های بزرگتر احتمالاً آسیب کمتری از قطع برق می‌بینند. زیرا برخی از آنها نیروگاه‌های خود را راه‌اندازی کرده‌اند. این شرکت‌ها سودآوری بهتری خواهند داشت نسبت به شرکت‌های کوچکتر که ممکن است تابستان‌ها برقشان قطع شود. به همین دلیل است که من ترجیح می‌دهم سهام شرکت‌های بزرگتر را خریداری کنم.

نشانه سهام‌های بنیادی کوچک

شاخص هم وزن هنوز قله ۱۴۰۲ را نزده و این شاخص نماینده شرکت‌های کوچک بازار است. شاخص کل از قله ۱۴۰۲ که ۲٫۵ میلیون بود، ۱۰ درصد بالاتر آمده است. در نتیجه روند فعلی بازار شرکت‌های کوچک به دلیل ریسک‌های انرژی و شرایط خاص کشور، سختی بیشتری در ترک صف‌های فروش دارند. مگر اینکه شرکت کوچک حاشیه سود بالا داشته باشد و جزو سهام‌های بنیادی باشد، در غیر اینصورت ارزش خرید ندارد

سرمایه‌گذاری در دارایی‌های امن

سعی کنید در بازار بیش از سود به دارایی‌های امن و با کیفیت متمرکز شوید و درگیر نوسان‌ها نشوید. وقتی می‌دانید که یک شرکت سود خواهد ساخت، نباید درگیر نوسانات کوچک شوید. به سهام‌های با کیفیت و بنیادی‌تر دقت کنید و سهام‌هایی که به بی‌جهت بالا می‌روند، خریداری نکنید. دارایی‌هایی مانند طلا، سهام‌های خوب و مسکن گزینه‌های مناسبی برای حفظ ارزش در مقابل تورم هستند.

چشم‌انداز بازار دلار

پس از آمدن لایحه بودجه، دلار به ۸۰ تومان رسید. دولت ترجیح می‌دهد دلار هر روز به آرامی افزایش یابد، اما این روند ممکن است شوک‌های مقطعی نیز داشته باشد. رشد آرام دلار باعث می‌شود تا مردم به خرید دلار و طلا روی بیاورند به دلیل سود روزانه. این استراتژی برای کنترل رشد دلار به کار می‌رود. در این مقطع دولت عرضه را زیاد کرده تا از این محل کسری را جبران کند.

تحلیل ناکارایی در اقتصاد و تاثیر آن

بالاتر رفتن نرخ ارز نتیجه ناکارایی در اقتصاد است؛ ناکارایی مدیریتی، مانند مدیریت ضعیف ایران خودرو باعث گرانی خودرو و تعرفه‌های بالا می‌شود. ناکارایی‌های دیگر نیز باعث تورم و افزایش نرخ ارز می‌شوند.

توصیه برای محافظت از دارایی‌ها‌و سهام‌های بنیادی

سعی کنید خود را در برابر تورم محافظت کنید. دارایی‌های با کیفیت و سودده مانند سهام‌های بنیادی طلا، سهام‌های خوب و مسکن داشته باشید. تورم تأثیر خواهد داشت ولی دارایی‌های با کیفیت کمتر آسیب خواهند دید.

استفاده از ابزارهای نوین مالی

ابزارهایی مانند اختیار معامله برای نوسان‌گیری مناسب است. با حدود ۵-۱۰ درصد از دارایی‌تان در بازار اختیار معامله فعالیت کنید ولی کلیت دارایی‌تان را درگیر نوسانات نکنید. به دنبال دارایی‌های با کیفیت برای سرمایه‌گذاری باشید و کمتر به نوسانات توجه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *