به گزارش سرمایه فردا، شاخصهای سهامی افت کرد، برخلاف تصورات فعالان بازار سهام که منتظر بازگشت شاخص بودند. این موضوع به معنای عدم ارزندگی بورس نیست.
در آخرین روز تیرماه،بورس، باز هم ریخت و شاخصهای سهامی در سراشیبی سقوط قرار گرفتند.یکشنبه شاخص کل بورس بیش از ۲۰ هزار واحد( معادل ۰٫۹۲درصد ) کاهش ارتفاع داد و به سختی توانست در محدوده ۲ میلیون و ۱۷۲ هزار واحد بایستد.
بورس اوراق بهادار تهران در حالی دو روز آخر تیرماه را به پایان برد که فرود قیمتها وضعیت را به ضرر بازار سهام رقم زده است.در حالی که بخش عمدهای از بازارسهام تحت تاثیر نگرانی از ریزش قیمتها با نوسانات محدود شاخص کل مواجه شد؛ از روز شنبه شاخصهای سهامی در سراشیبی سقوط قرار گرفتند و ارتفاع کم کردند.
به این ترتیب بورس در روزهای آخر تیرماه رشد دماسنج اصلی را پس داد و مجددا به زیر ابرکانال ۲٫۲ میلیون واحد برگشت.
محمد جواد صدیقی در ویدیو زیر معتقد است که شاخصهای سهامی باید توسط دولت قابل پیشبینی شود. جزئیات را در دیدیو زیر ببینید.
امروز روز عجیبی برای بورس بازان رقم خورد.اهالی بازارسهام با عملکرد غیرقابل قبول شرکتها در فصل بهار مواجه شدند. انتشار این گزارشها دور از اذهان بازاری بود. در واقع بعد از انتشار گزارشهای فصل بهار،سهامداران با شوک منفی حاصل از آن مواجه شدند .
همین موضوع کافی بود تا سهامداران خرد و حقیقی مجددا در صف فروش بایستند.امروز مبلغی به میزان ۲۲۶میلیارد تومان از بازار خارج شد تا “بست نشینی” سهامداران حقیقی برای عرضه سهام به نهمین روز متوالی برسد.
در همین حال بازار روز یکشنبه همچنان شاهد ادامه کاهش ارزش معاملات خرد بود. در این روز ارزش معاملات خرد( سهام و حق تقدم ) در بورس و فرابورس به یک هزار و ۸۸۷ میلیارد تومان رسید که کاهش ۵درصدی را نسبت به روز قبل نشان میدهد.
شاخصهای سهامی افت کرد، برخلاف تصورات فعالان بازار سهام که منتظر بازگشت شاخص بودند. این موضوع به معنای عدم ارزندگی بورس نیست./دنیای اقتصاد
تمام حقوق برای پایگاه خبری سرمایه فردا محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
سرمایه فردا