حمله ایران به اسرائیل در هدف قرار دادن زیرساخت های اشغالگر آسیبزاست اما حمایت های کلان مالی غرب، مانع سقوط این رژیم میشود.
به گزارش سرمایه فردا، در حمله ایران به اسرائیل بیشتر دنیای غرب و هم پیمانانش و در راس آن آمریکا، بریتانیا، فرانسه، چک، آرژانتین و…تقریبا یکپارچه همراه و بلکه متحد اسرائیل هستند. هرچند آمریکا مدعی شده در دفاع از اسرائیل مشارکت نخواهد کرد. اما در پست پرده به هر روی مدافع مواضع و رویکرد و کارکردش بوده، هر چند ستمگرانه و تجاوزکارانه است.
از ۱۵ همسایه جمهوری اسلامی ایران، ۷ کشور دارای مناسبات رسمی دیپلماتیک با این دولت اشغالگر بودهاست. بین ۴ تا ۵ کشور دیگر نیز مترصد آماده شدن فضا و شرایط برای به رسمیت شناختن این دولت غاصبند
همچنین در حمله ایران به اسرائیل کشورهایی مانند اردن، عربستان، امارات، بحرین و…در همکاری اطلاعاتی و بلکه لجستیک و حتی نظامی با این اشغالگر نقش دارند.
یدالله کریمی پور کارشناس سیاسی میگوید جمهوری اسلامی بین ۸ تا ۱۰ قدرت بزرگ کنونی، فاقد هر متحد اسراتژیکی است. من حتی کشورهای کوچک را همراه جمهوری اسلامی نمی بینم. وارد کردن ایران به جنگ، دقیقا و ۱۰۰ درصد خواست مشترک و در راستای استراتژی دولت اشغالگر، دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین است.
او افزود: ایران در کمتر از ۴۳ سال، طاقت ورود به جنگ دوم را ندارد. هنوز پیامدهای ویرانگر جنگ ۸ ساله بر پشتمان سنگینی می کند.حتی چنان چه دستاورد این جنگ، بر فرض محال، نابودی دولت اشغالگر باشد، باز هم ایران تا دهه ها از زیر پیامدهای مخرب جنگ دوم، کمر راست نخواهد کرد.
کریمی پور تاکید کرد: ایران همسایه اسرائیل نیست و توانایی جنگ در زمین را با این اشغالگر ندارد. پرتابه ها و نیروهای هوایی و دریایی تعیین کننده اند. خسارت های سنگین جبهه متحد غرب علیه ایران و ایرانیان، از این مناظر سنگین خواهد بود.
طبق گفته این کارشناس سیاسی کمترین نتایج حمله ایران به اسرائیل در سیاست بین الملل، پیروزی حتمی ترامپ در انتخابات ۵ نوامبر، به محاق فراموشی رفتن غزه و لبنان، قدرت یابی مجدد داعش، توانمند شدن امارت طالبان. بالا رفتن قدرت مانور باکو و آنکارا در قفقاز و شمال باختری، تضعیف عملی مواضع ایران در خلیج فارس و… است.
توانایی اقتصادی-اعتباری ایران برای تکوین جنگی پینگ پنگی و در عین حال حفظ سطح زندگی و معیشت بیش از ۹۰ میلیون تن، محدود است. به ویژه آن که احتمال کاهش صادرات ایران نیز کم نیست.
حمله ایران به اسرائیل در هدف قرار دادن زیرساخت های اشغالگر هر چقدر هم زیاد باشد، به دلیل حمایت های کلان مالی غرب، به حدی نیست که این رژیم را بدین شکل، ساقط کند.
امروزه روز پروپاگاندای هولناک رسانه ای غرب، جنگطلبی نتانیاهو را تبدیل به خواسته ای اسراییلی-ملی کرده و موجبات افزایش قدرت ملی-مردمی اشعالگر شده است، آیا جمهوری اسلامی توانسته است پشتیبانی قاطبه و آحاد مردم را نسبت به نیات و رویکردش در ورود به جنگ به دست آورد؟
خوب است به خبر وزیر خارجه لبنان گوش دهید که سید حسن نصرالله در همان جلسه ترور، با پیشنهاد هاچستین برای صلح موافقت کرد. حتی این پذیرش به اطلاع واشنگتن هم رسید، ولی چند دقیقه بعد هدف قرار گرفت.
تمام حقوق برای پایگاه خبری سرمایه فردا محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
سرمایه فردا