نادریان با اشاره به اینکه ۱۲۶ ایستگاه شارژ برق خودرو در تهران ایجاد میشود گفت: ۱۴ ایستگاه شارژ خودرو هم اکنون برق رسانی می شود اما افزایش مییابد.
به گزارش سرمایه فردا، مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق تهران گفت: سال ۱۴۰۱ نخستین بار سند تحول صنعت برق را تدوین کردیم. همچنین سامانههای هوشمندی در راستای رسیدگی به نیازهای مردم از جمله پایداری شبکه برق ایجاد شده است. همچنین انشعابات برق به صورت آنلاین به مردم واگذار میشود. همچنین علاوه بر ایستگاه شارژ برق خودرو پروژه اشتراک برق برای شارژ خودرو را در دستور کار داریم.
کامبیز نادریان افزود: در حال حاضر اجرای ۱۴ مگاوات پروژه در دستور کار داریم و ۱۷۰ برنامه راهبردی و هزار پروژه بزرگ پیشبینی شده است. برای نمونه در حوزه کنترل مصرف برق پروژهها نصب کنتور هوشمند را داریم.
او افزود: از ۴.۵ میلیون مشترک حدود ۷۵ درصد خانگی هستند که ۶۵ درصد مشترکان تهران زیر الگو مصرف داشتهاند. برای مشترکین پرمصرفی که ۲.۵ برابر الگوی مصرف دارند مجهز به کنترل هوشمند خواهند شد. در مرحله نخست ۵۰۰ هزار کنتور هوشمند در تهران نصب خواهد شد. از سال ۱۴۰۲ کنتورهای که در تهران نصب میشود هوشمند هستند.
نادریان تصریح کرد: تا سال آینده ده درصد مجموعههای ادارات تهران باید از طریق برق تجدیدپذیر انجام شود. با توجه به افزایش ۵۰۰ مگاواتی مصرف برق در تهران بر همین مبنا بالغ بر ۶۳۰۰ مگاوات برق در تهران نیاز داریم. شرایط اقلیمی در راندمان انرژی های تجدیدپذیر موثر است. به همین دلیل یک برنامه گسترده برای تولید برق در دستور کار قرار گرفته که بر مبنای آن خرید برق از مردم وجود دارد. اما به طور کلی صنایع باید ۵ درصد از برق خود را از محل برق تجدیدپذیر انجام شود.
او درباره ایستگاه شارژ برق خودرو تصریح کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده ۱۴ ایستگاه شارژ برقی را برق رسانی کردهایم. در شرایط کنونی باید برای ۱۲۶ جایگاه شارژ زیرساخت ایجاد شود.
تمام حقوق برای پایگاه خبری سرمایه فردا محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
سرمایه فردا