انتخاب کدام کاندیدا به نفع اقتصاد ایران است؟

انتخاب کدام کاندیدا به نفع اقتصاد ایران است؟

به گزارش سرمایه فردا، پس از پایان دور نخست انتخابات ریاست جمهوری دو قطبی پزشکیان و جلیلی شکل گرفته است. هر دو رویکرد متفاوتی نسبت به سیاست خارجی دارند. واکنش بازارها به جلیلی تورمی و رشد قیمت دلار بوده است. حالا این سوال مطرح است که انتخاب کدام کاندیدا به نفع اقتصاد ایران است؟

انتخابات اخیر نشان‌دهنده نارضایتی گسترده از وضعیت اقتصادی بود.

سه گروه اصلی شامل عدم مشارکت‌کنندگان، طرفداران اصلاحات و میانه‌روها، و منتقدان اقتصادی از درون جبهه انقلاب بودند. هر سه گروه بر نیاز به تغییرات اساسی تأکید داشتند و رئیس‌جمهور بعدی با چالش‌های داخلی و خارجی بسیاری روبرو خواهد بود.

گروه عدم مشارکت: شامل جوانان و نسل زد، که بر این باورند تغییرات اساسی تنها با تغییر رویکرد حکمرانی ممکن است.

طرفداران اصلاحات: معتقدند با انتخاب افراد میانه‌رو و اصلاح‌طلب می‌توان بهبودهایی ایجاد کرد.

منتقدان اقتصادی از درون جبهه انقلاب: این گروه معتقدند نیاز به اصلاحات اساسی و مبارزه با فساد وجود دارد و با انتخاب فردی متعهد به اصول انقلاب اسلامی، می‌توان وضعیت را بهبود بخشید.

برای جلوگیری از بحران‌های عمیق‌تر، نیاز به اصلاحات جدی در زمینه‌های ناترازی بودجه، انرژی، آب، بانکی و رفع تحریم‌ها وجود دارد. این اصلاحات نیازمند همراهی همه گروه‌های اجتماعی و اتخاذ رویکردهای جامع است.

رئیس‌جمهور آینده باید قدرت و ابزار لازم برای ایجاد اجماع داخلی و مقابله با چالش‌های خارجی را داشته باشد.

پس از پایان دور نخست انتخابات ریاست جمهوری دو قطبی پزشکیان و جلیلی شکل گرفته است. هر دو رویکرد متفاوتی نسبت به سیاست خارجی دارند. واکنش بازارها به جلیلی تورمی و رشد قیمت دلار بوده است. حالا این سوال مطرح است که انتخاب کدام کاندیدا به نفع اقتصاد ایران است؟/دنیای اقتصاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *