به گزارش سرمایه فردا، شرکت ایران دارو در ۱۲ ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۹۲ حدود ۴۹ درصد افزایش درآمد ثبت کرده بود و در دو ماهه سال مالی جدید ۶۵ درصد افزایش درآمد کسب کرد.
شرکت ایران دارو طی عملکرد ۱ ماهه منتهی به ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ مبلغ معادل ۶۰ میلیارد تومان، از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۷ درصد رشد داشته است.
دیران با سرمایه ثبت شده ۸۸ میلیارد تومان طی عملکرد دو ماهه سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۲ مبلغ ۱۲۰ میلیارد تومان درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۵ درصد رشد داشته است.
دیران در سه ماهه گذشته بازدهی منفی ۴ درصد ثبت کرده و در یک ساله بازدهی شرکت به منفی ۵ درصد رسیده اما از آنجایی که این شرکت در مجمع عمومی سال گذشته نزدیک به ۹۰ درصد سود را تقسیم کرده و از طرف دیگر افزایش سرمایه ۵۱ درصدی از محل آورده اجرا کرده پیش بینی می شود به زودی شاهد رشد بازدهی سهام این شرکت باشیم.
دیران عملکرد ۱۲ ماهه سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۲ مبلغ ۵۱۹.۲ میلیارد تومان درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۹ درصد رشد داشته است.
در حال حاضر چهار ریسک اساسی کمبود نقدینگی به دلیل عدم وصول مطالبات بخش دولتی، «ریسک نرخ بهره» وام های پوشش دهنده «کمبود نقدینگی»، «ریسک تحریم اقتصادی» و «رشد نرخ ارز» برای تامین تجهیزات صنعتی و ماده اولیه همواره متوجه صنعت دارو است. به عبارت دیگر بخش مهمی از مواد اولیه شرکتهای دارویی از طریق واردات تامین میشود، رشد نرخ ارز، تامین ماده اولیه شرکتهای دارویی را با هزینه بالایی مواجه می سازد.
همچنین از آنجا که دارویی ها برای ارتقای تکنولوژی به واردات دستگاه های جدید نیاز دارند، تحریم های اقتصادی می تواند سد بزرگی برای پیشرفت تکنولوژی خطوط تولید دارو محسوب شود. با این حال شرکت های دارویی عملکرد خوبی را ثبت کرده اند و پیش بینی می شود با وجود موج بیماری فراگیر انفلوآنزا یا کرونای جدید تقاضا نیز در نیمه دوم افزایش یابد.شرکت ایران دارو در ۱۲ ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۹۲ حدود ۴۹ درصد افزایش درآمد ثبت کرده بود و در دو ماهه سال مالی جدید ۶۵ درصد افزایش درآمد کسب کرد.
تمام حقوق برای پایگاه خبری سرمایه فردا محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
سرمایه فردا