شرکتهای واردات کننده ایرانی پس از واردات خودروهای ونوسیا D60 و ونوسیا ویآنلاین به سراغ کراساور نسبتا گرانقیمت ونوسیا استار رفته اند. قیمت ونوسیا استار، در ایران حدود ۲ میلیارد و ۵۸۸ میلیون تومان است.
این خودرو در چین بسته به امکانات ۱۶ هزار تا ۲۱ هزار دلار عرضه شده است. با قیمت پایه گمرکی ۲ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان به گمرک ایران وارد میشود. اما قیمت مصرف کننده ونوسیا استار برای تحویل توسط شرکت حدود ۲ میلیارد و ۵۸۸ میلیون تومان است.
این خودرو سال ۲۰۲۰، بیش از ۲۰ هزاردستگاه فروش داشت، اما ۲۰۲۱ نصف تولید آن به ۱۱٫۹ هزاردستگاه رسید. این روند کاهشی، در سال ۲۰۲۲ نیز ادامه داشت. بطوریکه ونوسیا استار در این سال تنها به ۴ هزار مشتری فروخته شدهاست.
ابعاد خودرو
این خودرو دارای ۴۶۹۱ سانتیمتر طول، ۱۹۰۵ سانتیمتر عرض و ۱۷۰۶ سانتیمتر ارتفاع است.فاصله محوری ۲۷۵۶ میلیمتر است.
وزن این خودرو ۱۵۶۷ کیلوگرم است. همچنین فضای صندوق این خودرو ۷۰۰ لیتر بوده و دارای رینگهای ۱۹ اینچی نیز هست.
داخل خودرو امکاناتی همچون صفحه پشت آمپر ۱۲٫۳ و نمایشگر مرکزی عمودی ۱۵٫۶ اینچ دارد. دستیار صوتی، سقف پانوراما، روکش چرم با دوخت لوزی در پوشش داخلی درها و تنظیم برقی برای ردیف جلو و زیرپایی تاشو صندلی سرنشین جلو از دیگر امکانات این خودرو محسوب میشود.
فنی خودرو
خودرو محبوب چینیها دارای پیشرانه ۴ سیلندر توربو و ژنراتور ۴۸ ولتی است.
موتور برقی این خودرو را نمیتوان در حالت تمام برقی استفاده کرد. دارای ۱۸۸ اسب بخار قدرت و ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور است. همچنین گیربکس۷ دنده دوکلاچه خشک با شتاب ۹٫۹ ثانیه در صد کیلومتر از مهمترین قابلیت های آن محسوب میشود. مصرف بنزین ونوسیا استار در صد کیلومتر حدود ۷٫۳ لیتر است. این میزان مصرف سوخت برای خودروهای روز کمی بالاست و این خودرو چینی از این نظر نمیتواند رقابت جدی با خودروهای خارجی داشته باشد.
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…
در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…
در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…
بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…