خودرو و حمل و نقل

زیان در نماد خپارس همچنان ادامه دارد…

به گزارش سرمایه فردا، شرکت پارس خودرو (خپارس) یکی از بزرگترین تولیدکنندگان خودرو در کشور است که با هدف تأمین نیازهای بازار داخلی به فعالیت می‌پردازد. این شرکت با تولید محصولات متنوع و تلاش‌های مداوم در جهت بهبود فرآیندهای تولید و کاهش هزینه‌ها، نقش مهمی در صنعت خودرو کشور ایفا می‌کند. در این گزارش، عملکرد شرکت در دوره ۹ ماهه سال جاری بررسی شده است.

خپارس در پاییز ۱۴۰۳ با فروش ۷,۵۵۹ میلیارد تومانی، زیان خالص ۲,۹۵۷ میلیارد تومانی و به ازای هر سهم در این فصل ۲۶ تومان ضرر شناسایی کرده است. حاشیه سود ناخالص شرکت در پاییز ۲۵.۶- درصد و در تابستان ۸.۷- درصد بوده است. این ارقام نشان‌دهنده فشار بالای هزینه‌های تولید و مشکلات مالی موجود در شرکت است.

عملکرد نماد خپارس

نماد خپارس تا ۹ ماهه سال جاری موفق به ثبت فروش ۲۱,۴۶۴ میلیارد تومانی شده است که نسبت به فروش ۱۷,۰۳۸ میلیارد تومانی سال پیش، رشد حدود ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد. این افزایش فروش نشان‌دهنده افزایش تقاضا و تلاش‌های شرکت برای بهبود فرآیندهای تولید و افزایش تولید بوده است.

کاهش زیان شرکت نسبت به فصول گذشته، نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر در جهت کاهش هزینه‌های تولید و بهبود کارایی عملیاتی است. این تلاش‌ها شامل بهبود فناوری تولید، کاهش هزینه‌های عملیاتی و افزایش بهره‌وری بوده‌اند. با این حال، همچنان چالش‌های مالی و مشکلات موجود در بازار خودرو، فشار زیادی بر شرکت وارد کرده‌اند.

زیان هر سهم در فصل بهار ۱۴۰۳: ۶۹ ریال زیان هر سهم در فصل تابستان ۱۴۰۳: ۱۷۸ ریال زیان هر سهم در فصل پاییز ۱۴۰۳: ۲۶۰ ریال زیان هر سهم در فصل پاییز ۱۴۰۲: ۱۰۹ ریال

گزارش فعالیت ماهانه خپارس

گزارش فعالیت ماهانه نماد خپارس نشان می‌دهد که این شرکت در دی‌ماه ۱۴۰۳ موفق به فروش ۲۱۰۳ میلیارد تومان شده است که نسبت به ماه گذشته با رشد ۶.۸ درصد مواجه شده است.

میانگین فروش ماهانه این شرکت در سال ۱۴۰۲، مبلغ ۱۸۵۹ میلیارد تومان بوده که در دی‌ماه ۱۴۰۳ شاهد رشد ۱۳ درصد مبلغ فروش نسبت به این میانگین بودیم.

گروه Q200 با سهم تقریباً ۴۰ درصدی از مبلغ فروش، اصلی‌ترین محصول خپارس محسوب می‌شود. ساینا S و سهند نیز دیگر تولیدات این کارخانه در دی‌ماه ۱۴۰۳ بودند.

از نظر مقداری، میانگین فروش خودروهای گروه Q200 در سال ۱۴۰۲، مقدار ۶۵۴۲ دستگاه بوده که در دی‌ماه ۱۴۰۳ مقدار فروش این محصول به ۳۱۷۰ دستگاه رسیده و افت ۵۱.۵ درصدی نسبت به این میانگین داشته است.

میانگین مبلغ فروش در سال ۱۴۰۳: ۲۳۸۴ میلیارد تومان مبلغ فروش در دی‌ماه ۱۴۰۳: ۲۱۰۳ میلیارد تومان مبلغ فروش در دی‌ماه ۱۴۰۲: ۱۳۹۸ میلیارد تومان درصد تغییرات فروش دی‌ماه ۱۴۰۳ نسبت به دی‌ماه ۱۴۰۲: ۲۶.۷ درصد.

 

modir

Recent Posts

اثر انتظارات تورمی بر اقتصاد

در این گزارش به بررسی تورم انتظاری و نحوه محاسبه آن پرداخته می‌شود تا ببینیم…

12 ساعت ago

درخشش نماد زاگرس در عملکرد ۹ ماهه

نماد زاگرس در فصل پاییز، سود خالص ۱۶,۳۹۶ میلیارد ریالی به ثبت رساند که نسبت…

14 ساعت ago

نقد و بررسی کتاب «دورهٔ قاجار در آینهٔ سه اثر»

به گزارش سرمایه فردا، گزارش تصویری نقد و بررسی کتاب «دورهٔ قاجار در آینهٔ سه اثر»…

15 ساعت ago

محمد جواد اقدامیان و بدهی‌ بانک سرمایه

محمد جواد اقدامیان ۸۲۲ میلیارد تومان از بانک سرمایه تسهیلات دریافت کرده است. حالا این…

15 ساعت ago

بررسی تغییر قیمت خودرو در بازار

در این مقاله، در گفتگو با کارشناسان خودرو به بررسی اثرات تغییر قیمت خودرو در…

15 ساعت ago

امضای الحاقیه قرارداد سامانه آموزش آنلاین اتاق اصناف با مگفا

با حضور مدیرعامل مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا)، رئیس اتاق اصناف ایران و جمعی از…

16 ساعت ago