برنامه شهرداری برای مجموعه‌های ورزشی

برنامه شهرداری برای مجموعه‌های ورزشی

تعرفه‌‌ مجموعه‌های ورزشی شهرداری نسبت به تعرفه‌های دولت بین ۳۰ تا ۴۰ درصد ارزان‌تر است. به عبارتی برابر با نرخ ۱۴۰۲ مجموعه‌های دولتی است.

به گزارش سرمایه فردا، در حال حاضر سرانه فضای ورزشی شهرها به نسبت جمعیت بسیار کمتر است. از طرف دیگر این موضوع ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارد و نمیتوان نسبت به آن بی توجه بود. از این رو شهرداری برای مجموعه‌های ورزشی برنامه‌ریزی جدیدی کرده‌است.

حسین اجاقی با بیان اینکه ۳۰ درصد از اماکن ورزشی بلا استفاده شهرداری تهران که به دلیل مشکلات کرونا بدون استفاده مانده بود. در این دوره از مدیریت شهری بازسازی شدند در عین حال از برنامه‌ ریزی شهرداری برای ساخت دهکده‌های ورزشی خبر داد.

وی در خصوص وضعیت مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران افزود: مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران با هدف دسترسی آسان شهروندان به اماکن ورزشی ارزان قیمت تر راه اندازی شده اند تا مردم بتوانند از این اماکن استفاده کنند.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: در حال حاضر در سطح شهر تهران، مجموعه شهرداری تهران بالغ بر هشتصد مکان ورزشی دارد. این مجموعه‌ها شامل مواردی اعم از مجموعه‌های ورزشی سطح محلات در سرای محلات، سطوح کوچک مقیاس، محله‌های ورزشی مناطق، مجموعه‌های سازمان و مناطق و… هستند.

بازسازی مجموعه‌های ورزشی تهران

اجاقی خاطر نشان کرد: در این دوره سه ساله مدیریت شهری، سی درصد از اماکن ورزشی که اصطلاحاً از قبل تخریب شده وجود داشت که به خاطر کرونا طی دو الی سه سال بدون استفاده مانده بودند. یا تأسیسات بسیاری از این مجموعه‌ها در دست پیمانکارانی بود که بعد از تحویل، دیگر بازسازی نشده و تخریب شده بودند. در این دوره این سی درصد اماکن ورزشی بلا استفاده بازسازی شدند و به چرخه خدمات رسانی برگشتند.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران تاکید کرد: در همین حال یکسری مجموعه‌های ورزشی بزرگ که باید به صورت عام المنفعه به مردم خدمت می‌کردند. نزدیک به تخریب و فرسودگی کامل بودند، که با هدف خدمت رسانی این مجموعه‌های به مردم، اورهال شدند.

اجاقی در خصوص توزیع اماکن ورزشی در نقاط مختلف پایتخت ادامه داد: به نظر می‌آید تعداد مجتمع‌های ورزشی که در جنوب شهر تهران هستند قابل توجه تر باشند.

هزینه سالنهای ورزشی شهرداری

وی همچنین در خصوص تعرفه‌های مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران نیز افزود: هزینه سالنهای ورزشی هم تعرفه‌های مصوب شورای شهر است و ما موظف به اجرای همان تعرفه‌ها هستیم. این تعرفه‌ها نسبت به تعرفه‌های دولت بین ۳۰ تا ۴۰ درصد ارزان‌تر است. به دلیل اینکه تعرفه‌های ۱۴۰۳ شهرداری تهران برابر با تعرفه‌های ۱۴۰۲ دولت است. با یکسال اختلاف هزینه سالنهای ورزشی که حدود چهل درصد اختلاف قیمت دارند دارد به مردم خدمات ارائه می‌شود.

اجاقی درباره توسعه اماکن ورزشی پایتخت اذعان داشت: بحث تملک زمین و احصا مجموعه‌های جدید راهکارهای افزایش سرانه‌های ورزشی شهرداری تهران است. با سازمان املاک یک تعاملاتی داریم تا بتوانیم اراضی مستعد را به حوزه ورزش شهروندی تخصیص دهیم.

وی با بیان اینکه هزینه خرید، مشکلات معارض از جمله مشکلات تأمین سرانه‌های ورزشی شهرداری پایتخت است گفت: درصدد هستیم که هم مجموعه‌های ورزشی هم دهکده‌های ورزشی برای مردم تأمین کنیم و به سمت احداث آن برویم.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در خصوص رعایت پروتکل‌های ایمنی و بهداشتی در اماکن شهرداری تهران گفت: ایمنی تجهیزات مجموعه‌های شهرداری پروتکل‌ها و دستورالعمل‌هایی دارد. دستورالعمل‌های بهداشتی از وزارت بهداشت گرفته می‌شود و به صورت مستمر نظارت و پایش می‌شود. به دنبال این هستیم که تا پایان این دوره یک سری مجموعه ورزشی جدید و دهکده‌های ورزشی در مقیاس فرامنطقه ای احداث کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *