به گزارش سرمایه فردا، برنامه یک مجموعه انبوهسازی بخش خصوصی برای ساخت مسکن ۲۵ متری با واکنشهای مثبت و منفی در جامعه همراه شد؛ گروهی از مخاطبان اخبار، ساخت چنین واحدهایی را به آلونک و قفس تشبیه کرده و این نوع آپارتمانها را منجر به کاهش کیفیت زندگی دانستند. در سوی مقابل برخی با استناد به اجرای چنین طرحهایی در سایر کشورهای جهان، تولید میکرو آپارتمان را در تعادل بخشی به بازار مسکن موثر عنوان کردند.
مسئولان دولتی و مدیریتی شهری در قبال این طرح عکسالعمل نشان دادند. هادی عباسی ـ معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ساخت واحدهای کوچک مقیاس ۲۵ متری در دستور کار این وزارتخانه نیست گفت: مسکنهای کوچک سیاست شکست خورده در جهان و ایران است و در سالهای که این طرحها در کشور مطرح میشد، به هیچ عنوان به حل مسئله مسکن کمکی نکرد.
عبدالمطهر محمدخانی ـ سخنگوی شهرداری تهران هم از عدم صدور پروانه ساخت برای پروژه میکرو آپارتمان ۲۵ متری سخن گفت.
در این زمینه مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای عمرانی شهر تهران به عنوان مسئول اجرای این طرح به ایسنا گفت: طرح مسکن اقتصادی اتحادیه تعاونیهای عمرانی یک ایده پردازش شده در بخش تعاون و محصول این اتحادیه بوده و هیچ ارتباطی با طرحهای مسکن دولت در وزارت راه و شهرسازی ندارد. بنابراین تکذیب یا تأیید این موضوع در وزارت راه و شهرسازی برایمان قابل درک نبوده و نیست.
خشایار باقرپور درباره اعلام موضوع عدم صدور پروانه ساخت از سوی شهرداری تهران نیز بیان کرد: در هیچ گزارش و مصاحبهای از صدور پروانه ساختمان توسط شهرداری تا این مرحله صحبت به میان نیاوردهایم. به عنوان یک مجموعه فعال در صنعت ساختمان به ضوابط صدور پروانههای ساختمانی آشنایی داریم و نکته مغفول در این میان، ابتکار اتحادیه در استفاده از موازین صدور پروانه ساختمان با کاربری هتل آپارتمان بوده است. در شرایط فعلی و منطبق بر ضوابط مندرج در طرح تفصیلی شهر تهران، برای احداث واحدهای آپارتمانی با متراژ ۲۵ متر، تنها روش موجود توسل به استفاده از این ساختار میباشد که هیچ منعی برای این اتحادیه ایجاد نمیکند.
باقرپور پیش از آن نیز با بیان اینکه ایده ساخت مسکن اقتصادی به زودی در پایتخت اجرایی میشود گفته بود: پس از مطالعات تقریبا ۲.۵ ساله بر روی طرح مسکن اقتصادی در روزهای آینده قرارداد اولین پروژه در این قالب در منطقه ۱۹ شهرداری تهران منعقد و طی هفتههای آینده به عملیات اجرایی میرسد. مساحت زمین این طرح ۱۱ هزار متر مربع است که حدود ۱۸۰۰ واحد با مساحت ۲۵ تا ۳۵ متر با هزینه کمتر از یک میلیارد تومان به ازای هر واحد احداث و به صورت مبله با اثاثیه کامل تحویل متقاضیان میشود.
با این اوصاف مواضع دستگاهها، ارگانها و بخشهای دخیل در این بخش به صورت شفاف مطرح شده و حالا باید منتظر بمانیم و ببینیم که آیا طرح مسکن اقتصادی یا میکرو آپارتمان آنطور که پیشنهاد دهنده این برنامه اعلام کرده در هفتههای آینده به مرحله اجرا میرسد یا خیر./ایسنا
حاشیه سود خالص نماد ساراب ۵۸ درصد بوده که نشاندهنده سودآوری بالای شرکت و مدیریت…
حاشیه سود خالص نماد شخارک ۴۰ درصد بوده که نشاندهنده سودآوری بالای شرکت و مدیریت…
در سال جاری زیان خالص نماد اوان به ازای هر سهم به ۵۹ ریال رسیده…
این گزارش با تحلیل دقیق قیمت انواع سکه، طلای ۱۸ عیار و دلار، به بررسی…
در روزهای اخیر، معاملات بورس تهران شاهد نوسانات چشمگیری بوده است. این تحولات به دلیل…
شرکت صنعتی دوده فام (شصدف) با ظرفیت تولید ۶۰ هزار تن در سال بهعنوان بزرگترین…