آخرین اخبار

چه افرادی برای شروع رابطه عاطفی مناسب نیستند؟

به گزارش سرمایه فردا، رابطه عاطفی شامل دو مرحله انتخاب یار مناسب و مدیریت هوشمندانه رابطه با اون آدم مناسب است. افراد آسیب دیده باید ابتدا برای رابطه جدید ابتدا باید زمانی را در تنهایی بگذاراند تا این درد از بین برود سپس وارد رابطه بعدی شود.
فردی که مبتلا به اعتیاد است: هر نوع اعتیادی اعم از اعتیاد به یک ماده مخدر، الکل، قمار، بازی های کامپیوتری ، هرزه نگاری و… هست. دلیلشم اینه که ۵۰ درصد افرادی که اعتیاد دارند به یک اختلال روانی دیگه هم دچار هستند.
فردی که خودش بهت میگه من برای رابطه امادگی ندارم: اگر تلاش کنی و با دلیل و مدرک این فرد رو قانع کنی که با تو وارد رابطه بشه، ممکنه که رابطه در کوتاه مدت جواب بده اما خیلی محتمله که بعد از مدتی که شور و اشتیاق ابتدایی رابطه تموم شد، فرد بهت بگه که من تو رو نمی‌خوام و اگه یادت باشه بهت گفته بودم که من آماده رابطه نیستم.
افراد مسئولیت ناپذیر : سازمان بهزیستی کشور سالانه لیستی از دلایل اصلی طلاق در زوجین ایرانی انتشار میده و اکثر سالها مسئولیت ناپذیری رتبه اول رو به خودش اختصاص میده. این افراد مسئولیت رفتارهای ناسالم و اشتباهاتشون رو بر عهده نمی‌گیرند. بی منطق هستند و به همین خاطر هیچ فرصتی برای رشد، ترمیم و بهبود رابطه فراهم نمیشود.

تاثیر شخصیت ها بر رابطه عاطفی

افرادی که زود عصابی می‌شوند: جان گاتمن میگه که یکی از مهمترین نشونه های رابطه سالم این است که زوجین بتوانند باهم درمورد اختلاف نظر هاشون صحبت کنند. این اتفاق برای فردی که خیلی زود و با شدت بالا عصبانی میشه، ممکن نیست.
افراد کنترل گر: اگر با این افراد وارد رابطه بشی ممکنه بعد از چند وقت به خودت بیای و ببینی که از واقعیت دور شدی و در رابطه نقش عروسکی رو داری که توسط فرد دیگه‌ای کنترل میشه.
فرد بلاتکلیف : منظور از فرد بلاتکلیف کسی هست که هدف مشخصی برای آینده نداره و در طول روز هم اقدامات موثری برای رشد شخصیش انجام نمیده. غالباً آینده رابطه با این افراد مبهم است و امکان اینکه شما هم دچار بلاتکلیفی بشید زیاده.
فرد کمالگرا : یک فرد کمالگرا فقط برای خودش کمالگرا نیست، بلکه کمالگرایی رو درباره شریک عاطفیش هم به کار می‌بره.
هرچقدر هم که خوب باشی برای فرد کمالگرا کافی نیستی، چون فرد با عینک کمالگرایی کوچک ترین اشکالاتت رو بسیار اغراق آمیز و بزرگ می‌بینه.
فرد وابسته به خانواده : این الگو خیلی ساله که وجود داره. این تیپ هنوز نتونسته از والدین مستقل شود. فرد مبتلا به یک اختلال شخصیت که نمود بیرونی اون غالباً خودشیفتگی ،خساست ، وسواسی بودن، آسیب رسوندن به دیگران، نوسانات در رابطه و… است.

modir

Recent Posts

رالی صعودی ایران‌خودرو؛ تحلیل شرایط فعلی و یادآوری تجربیات گذشته

تجربه گذشته، به‌ویژه در زمستان ۱۳۹۸، نشان می‌دهد که ایران‌خودرو توانسته بود پس از یک…

11 ساعت ago

افزایش سرمایه با صرف سهام: حفظ ارزش سهام شرکت‌ها

روش صرف سهام در افزایش سرمایه به شرکت‌ها کمک می‌کند که با جذب منابع مالی…

12 ساعت ago

قیمت بنزین و ناترازی‌های اقتصادی؛ مسیر دشوار پیش‌روی اقتصاد ایران

یارانه سنگین ۴۰ هزار تومانی دولت برای هر لیتر قیمت بنزین و ناترازی‌های گسترده در…

17 ساعت ago

چالش‌های صنایع ایران و راهکارها برای آینده

از صنعت دارو و خودروسازی تا روانکارها، تأثیر قیمت‌گذاری دستوری بر اقتصاد ایران غیرقابل‌انکار است.…

17 ساعت ago

آیا برنامه هفتم توسعه اقتصاد ایران را شفاف‌تر و رقابت‌پذیرتر کند؟

تورم تولیدکننده صنعتی در پنج سال اخیر ۷۰ درصد جهش داشته است. با برنامه‌ریزی برای…

18 ساعت ago

بودجه سال ۱۴۰۴: چالش‌ها، ابرتورم و چشم‌انداز اقتصادی ایران

بودجه سال ۱۴۰۴ با رویکردی شفاف و واقعی‌تر نوشته شده است، اما کسری ۳۵۰ همتی،…

1 روز ago