به گزارش سرمایه فردا، بررسی نشان میدهند که سرمایهگذاران طلای ۱۸ عیار، ۳٫۱۳ درصد و سکه طلا طرح جدید ۲٫۳۱ درصد سود کردند. اما سرمایهگذاران در بورس ۶٫۸ درصد و در دلار ۱٫۴۹ درصد ضرر کردهاند.
به دلیل کاهش سطح ریسکهای سیاسی نوسانات کاهش داشته است. در ده روز دوم و سوم فروردین، درگیریهای نظامی با رژیم صهیونیستی موجب افزایش انتظارات تورمی شد. ۱۳ درصد دلار رشد کرد. اما با پایان مناقشات، بازارها به حالت عادی بازگشتند و نرخها تثبیت شد و بازدهی دلار هم پس داده شد.
در خرداد، دلار آزاد با ۳ درصد رشد بالاترین بازدهی را داشت. سود سپرده بانکی با ۲٫۵ درصد در رتبه دوم قرار گرفت. اما شاخصهای طلایی و بازار بورس بازدهی منفی داشتند. کاهش نرخ طلای جهانی (۳٫۵ درصد کاهش) به افت شاخصهای طلایی منجر شد.
این تحلیلها نشان میدهد که کاهش ریسکهای سیاسی و افت انتظارات تورمی به سود بیشتر سپردههای بانکی و رکود در سایر بازارها منجر شده است.
نخستین فصل سال به پایان رسید و شاخصکل بورس تهران در سه ماه گذشته، ۶.۸۷درصد از ارتفاع خود را از دست داد.
در فصل بهار، شاخصکل با کاهش ۳.۲۳درصدی همراه شد. شاخص هموزن نیز در فصل بهار، افت ۴.۱۷درصدی داشت و شاخصکل فرابورس هم با افت ۵.۴۱درصدی مواجه شد. بررسیها نشان میدهد که TTM P/E بازار سهام به حوالی ۶.۵ رسیدهاست. که کمترین میزان این متغیر آماری از آذر سال۱۴۰۱ به بعد است.
در فصل بهار فعل و انفعالاتی در بازار سهام اتفاق افتاد که سبب شد جریان تقاضا از بازار سهام رخت بربندد و بازار با افت شاخصها و قیمتها همراه شود.
تحلیل بازدهی بازارهای سرمایهگذاری در سال ۱۴۰۳ نشان میدهد که سپردههای بانکی با سود ۷٫۵ درصدی، از بازارهایی مانند دلار و طلا پیشی گرفتهاند.
تحولات اخیر در روابط جمهوری آذربایجان با قدرتهای جهانی نشان از تغییرات عمیق در معادلات…
صحنههای آتشزدن کتب درسی توسط دانشآموزان ایرانی در پایان سال تحصیلی، نشانهای از فرسودگی نظام…
آیا در ایران نظارتی واقعی بر سابقه کیفری رانندگان تاکسی وجود دارد؟ بررسیها نشان میدهد…
در این گزارش هشدارآمیز از یک ساختار قدرتمند و پنهاننشده میگوید که بحران آب و…
تعیین حقوق با رسته بندی مشاغل باعث ماندگاری متخصصان می شود هرچند نظام تأمین اجتماعی…
ملی شدن اینترنت از تصمیم به استقلال دیجیتال آغاز شد، با الهام از دیوارهای اطلاعاتی…