آخرین اخبار

۴۳ پروژه بندر و دریایی با اعتبار ۶۵ هزار میلیاردی بهره برداری می شود

علی اکبر صفایی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی امروز (۱۰ بهمن‌ماه) در نشست خبری اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه دریایی و بنادر را تشریح کرد و ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: سیاست توسعه دریا محور به عنوان یکی مهم‌ترین اسناد در طول تاریخ کشور محسوب می‌شود که تا به امروز سند بالا دستی در این زمینه وجود نداشت. این سند ایده مقام معظم رهبری است و طی دو سال اخیر این سازمان تلاش کرد اقدامات حائز اهمیت و پررنگی انجام دهد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: سازمان بنادر در حوزه نرم‌افزار بندری و دریایی یک سامانه بندری تا سال آینده برای شفاف‌سازی و ارائه خدمات دریایی به بهره‌برداری خواهد رسید و تمامی صدور مجوزهای دریایی از طریق این سامانه انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: این نرم افزار حدود ۸۰ درصد پیشرفت داشته و ۱۰۵ پروژه به ارزش ۱۲۰ هزار میلیارد از محل اعتبارات سازمان بنادر در دولت سیزدهم به افتتاح رسید است. ۵۳ تجهیز دریایی با استفاده از امکانات تولیدات داخل کشور با اعتبار ۱۱۳ میلیون یورو و ۲ هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال در حال ساخت است.

صفایی تصریح کرد: ۲۹۱ پروژه با اعتبار ۵۲۰ هزار میلیارد ریال در دولت سیزدهم در درست اجراست و حدود ۷۳ درصد جذب نقدینگی داشتیم و از ابتدای سال آینده این پروژه‌ها به بهره‌برداری و تحویل خواهد رسید. البته در این دولت ۱۸ پروژه با اعتبار ۴ هزار و ۶۰ میلیارد ریال به افتتاح رسید که شامل مخازن خوراکی دام و طیور، ترمینال خطرناک بوده است.

وی گفت: در دهه فجر امسال ۴۳ پروژه بندر و دریایی با اعتبار ۶۵ هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری خواهد رسید.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: در استان «هرمزگان» سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ۲۱۴ هزار و ۴۰۸ میلیارد ریال است که سازمان بنادر ۱۲ هزارو ۷۰۰ میلیارد تومان زیربنا خواهد ساخت.

وی افزود: در بندر شهید رجایی ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی به بندر اضافه شد که با طرح جامع پل ۱۳۰۰ متری ساخته می‌شود تا اراضی جدیدی اضافه شود.

این مقام مسؤول در خصوص انعقاد قرار با طرف هندی در بندر چابهار، گفت: از طرف هندی برای انعقاد قرارداد بندر چابهار در (۷ اسفند) دعوت کردیم که در حضور دو وزیر کشور انجام شود. تجهیزات گنتری کرین و کانتینری نیز الویت ما در بندر چابهار خواهد بود./مهر

modir

Recent Posts

پس‌انداز و شناخت بازارهای اقتصادی؛ راهی مطمئن برای ساختن آینده ؟

پس‌انداز و مدیریت مالی، اولین قدم برای خروج از چرخه فقر و ورود به مسیر…

5 ساعت ago

تبعات انباشت کالاها در بنادر

با توجه به انباشت کالاها در بنادر، زمان‌بر بودن ترخیص و تعدد سازمان‌های دخیل، ضروری…

5 ساعت ago

توافق موقت هسته‌ای در مسیر واقعیت یا خوش‌بینی قرار دارد؟

ایران تلاش کرده با پیشنهادهای اقتصادی، زمینه پذیرش برخی شروط را فراهم کند، اما در…

6 ساعت ago

احتمال تداوم رکود اقتصادی چقدر است؟

بررسی آمارها نشان می‌دهد که اقتصاد ایران در حال ورود به دوره‌ای پرتلاطم است که…

7 ساعت ago

پروژه های نهضت ملی مسکن همچنان روی زمین مانده اند!

پروژه های نهضت ملی مسکن پس از گذشت چند سال، با چالش‌های متعددی نظیر تأخیر…

10 ساعت ago

چالش‌ها و راهکارهای توسعه صادرات ایران؛ از خام‌فروشی تا جذب سرمایه‌گذاری خارجی

صادرات ایران در مسیر رشد با چالش‌های اساسی روبه‌رو است؛ از خام‌فروشی منابع طبیعی گرفته…

10 ساعت ago