بر اساس مجوزی که در سال ۱۴۰۲ از شورای اقتصاد اخذ شد، ظرفیت ۲۸۰۰ مگاوات نیروگاه های بادی برای واگذاری به سرمایه گذاران در نظرگرفته شد. قرار است پاکات مناقصه عمومی ساخت نیروگاه های بادی به ظرفیت ۱۹۷۰ مگاوات در روز یکشنبه سوم تیرماه برای مشخص شدن برندگان سرمایه گذاری در ساتبا بازگشایی شود. در حال حاضر ۳۴ ساختگاه به ظرفیت ۱۹۷۰ مگاوات در چهار استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و قزوین آماده واگذاری به سرمایه گذاران است. ۸۳۰ مگاوات از ظرفیت باقیمانده ۲۸۰۰ مگاوات نیروگاه های بادی استانهای مختلف پس از بررسی های بیشتر توسط توسعه دهندگان نیروگاه های بادی در مناقصات بعدی به سرمایه گذاران متقاضی واگذار خواهد شد.
استان خراسان رضوی با ظرفیت ۷۲۰ مگاوات در ۱۴ ساختگاه دارای بیشترین ظرفیت واگذاری برای ساخت نیروگاه های بادی در این مناقصه عمومی است؛ سیستان و بلوچستان با ۶۵۰ مگاوات در ۱۰ ساختگاه، خراسان جنوبی با ۵۵۰ مگاوات در ۹ ساختگاه و قزوین با ۵۰ مگاوات در یک ساختگاه در رتبه های بعدی برای واگذاری به سرمایه گذاران در مناقصه نیروگاه های بادی قرار دارند.
ظرفیت های واگذاری به سرمایه گذاران نیروگاه های بادی متنوع است و از ظرفیت های ۱۰ مگاواتی تا ۱۰۰ مگاواتی به مناقصه گذاشته می شود؛ در مجموع برای ظرفیت های ۱۰ مگاواتی یک ساختگاه، ۲۰ مگاواتی ۲ ساختگاه، ۵۰ مگاواتی ۲۳ ساختگاه، ۷۰ مگاواتی یک ساختگاه و ۱۰۰ مگاواتی ۷ ساختگاه در مناقصه مدنظر قرار گرفته است. شرایط اتصال به شبکه سراسری برق نیروگاه های بادی آماده واگذاری در سطوح ولتاژ مختلف، مشخص شده و زمینه اتصال ۵۰ مگاوات به شبکه ۲۰ کیلوولت، ۱۵۰ مگاوات به شبکه ۶۳ کیلوولت، ۹۷۰ مگاوات به شبکه ۱۳۲ کیلوولت و ۸۰۰ مگاوات به شبکه انتقال ۴۰۰ کیلوولت فراهم شده است./روابط عمومی ساتبا
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…
در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…
در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…
بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…