به گزارش سرمایه فردا، اولین برنامه از سلسلهنشستهای تخصصی مجله فرهنگی و اجتماعی تنور با حضور هنرمندان و علاقهمندان به هنر آشپزی، در روز پنجشنبه، ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۴، در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.
این رویداد با سخنرانی معصومه ابراهیمی، سیفالله صمدیان، سپهر سرلک، سوشیانس شجاعی فرد و علی دهباشی، پیرامون مسائل مرتبط با آشپزی ایرانی، منابع مکتوب و پژوهشهای حوزه غذا همراه بود. یکی از نکات برجسته این مراسم، رونمایی از دومین شماره فصلنامه تنور بود که پروندهای با محوریت تأثیرات جنگ بر عادات غذایی و ابعاد اجتماعی آن ارائه کرده است.
برنامههای متنوعی همچون اجرای موسیقی دونوازی و همنوازی و پخش گفتگوی اختصاصی با ویرخیو مارتینز، سرآشپز برجسته رستوران سنترال پرو، به غنای بیشتر این نشست کمک کردند. این مراسم فرصتی برای تبادل نظر و ارتقای آگاهی درباره ابعاد مختلف آشپزی ایرانی و تأثیرات اجتماعی آن بود.
نشستهای تخصصی مجله تنور با هدف ارتقای پژوهشهای فرهنگی و اجتماعی ادامهدار خواهد بود و برنامههای آتی نیز به موضوعات مرتبط با هنر، فرهنگ و زندگی اجتماعی اختصاص خواهد یافت. اگر علاقه دارید بیشتر درباره موضوعات مطرحشده یا برنامههای آینده بدانید، خوشحال میشوم کمک کنم.
پروژههای استراتژیک فولاد مبارکه در سال های اخیر منجر شده میزان واردات کشور به برخی…
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء، گفت: در سال گذشته میدان مشترک گازی با مشکل ناترازی و…
طی آیینی ویژه در سومین روز بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و…
معاون وزیر نفت گفت: در حوزه تولید بنزین، اصلاحاتی در برخی پالایشگاهها انجام شد با…
در نظریههای اقتصادی نئوکلاسیک، «نقص اطلاعاتی» یکی از دلایل اصلی مداخله دولت در بازار محسوب…
اقتصاد ایران تحت تأثیر عوامل متعددی از جمله تحریمها، نوسانات ارزی و سیاستهای داخلی، بهشدت…