آخرین اخبار

کاهش عرضه نفت در بازارهای جهانی

به گزارش سرمایه فردا، بهای معاملات نفت برنت با ۱۴ سنت افزایش، به ۹۰ دلار و ۱۸ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۲ سنت افزایش، به ۸۶ دلار و ۸۱ سنت در هر بشکه رسید.

سرمایه گذاران انتظار داشتند که کاهش داوطلبانه تولید عربستان سعودی و روسیه در اکتبر تمدید شود اما تمدید سه ماهه کاهش تولید این دو کشور، غیرمنتظره بود.

خورخه لئون، نائب رئیس ارشد شرکت مشاوره «ریستاد انرژی» در این باره گفت: این اقدام، عرضه نفت در بازارهای جهانی را به میزان چشمگیری محدود می کند و به قیمتهای بالاتر در سراسر جهان منتهی می شود. همچنین، پیش بینی تاثیر این کاهش تولید روی تورم و سیاست اقتصادی در غرب دشوار است اما قیمتها بالاتر، احتمال تحکیم بیشتر سیاست پولی به خصوص در آمریکا را افزایش خواهد داد.

ریستاد برآورد کرده است که تقاضای جهانی برای مایعات نفتی در سه ماهه چهارم سال میلادی جاری، به میزان حدود ۲.۷ میلیون بشکه در روز از عرضه، فراتر خواهد رفت.

اختلاف قیمت بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت و قراردادهای شش ماهه، روز چهارشنبه به چهار دلار و ۴۷ سنت در هر بشکه رسید که بالاترین اختلاف قیمت در حدود ۹ ماه گذشته بود.

خبرگزاری دولتی عربستان سعودی به نقل از یک مقام وزارت انرژی، گزارش کرد ریاض کاهش داوطلبانه تولید یک میلیون بشکه در روز نفت را به مدت سه ماه دیگر تا پایان دسامبر سال ۲۰۲۳، تمدید خواهد کرد.

الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه روز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد روسیه، تصمیم گرفته است کاهش صادرات نفت خود به میزان ۳۰۰ هزار بشکه در روز را تا پایان امسال، تمدید کند.

کاهش داوطلبانه عربستان سعودی و روسیه، علاوه بر کاهش تولیدی است که در آوریل گذشته میان اعضای گروه اوپک پلاس توافق شد و بعدا تا پایان سال ۲۰۲۴، تمدید شد.

طبق گزارش خبرگزاری دولتی عربستان سعودی و اظهارات نواک، هر دو کشور، تصمیمات مربوط به کاهش تولید را به صورت ماهانه بازبینی می کنند تا نیاز به کاهش بیشتر یا افزایش تولید را بر اساس شرایط بازار، ارزیابی کنند.

بر اساس گزارش رویترز، سوگاندها ساچدوا، مدیر اجرایی و استراتژیست ارشد شرکت مشاوران سرمایه گذاری Acme گفت: تصمیم برای طولانی کردن کاهش تولید، منعکس کننده عزم این کشورها برای تثبیت قیمت در یک فضای بازار پرچالش است. با این حال، دوره تعمیرات پالایشگاهی سالانه در آمریکا که از سپتامبر تا اکتبر است، ممکن است تقاضا برای نفت را محدود کرده و به عنوان یک عامل بازدارنده برای افزایش قیمت نفت، عمل کند./ایسنا

modir

Recent Posts

ارزیابی گزارش کدال نماد ساراب

حاشیه سود خالص نماد ساراب ۵۸ درصد بوده که نشان‌دهنده سودآوری بالای شرکت و مدیریت…

4 ساعت ago

بررسی گزارش عملکردی نماد شخارک

حاشیه سود خالص نماد شخارک ۴۰ درصد بوده که نشان‌دهنده سودآوری بالای شرکت و مدیریت…

4 ساعت ago

عملکرد نماد اوان در ۱۴۰۳

در سال جاری زیان خالص نماد اوان به ازای هر سهم به ۵۹ ریال رسیده…

4 ساعت ago

گزارش روزانه قیمت انواع سکه‌ در بازار

این گزارش با تحلیل دقیق قیمت انواع سکه‌، طلای ۱۸ عیار و دلار، به بررسی…

5 ساعت ago

تحلیل نوسانات معاملات بورس تهران

در روزهای اخیر، معاملات بورس تهران شاهد نوسانات چشمگیری بوده است. این تحولات به دلیل…

5 ساعت ago

شرکت صنعتی دوده فام: بررسی و تحلیل

شرکت صنعتی دوده فام (شصدف) با ظرفیت تولید ۶۰ هزار تن در سال به‌عنوان بزرگ‌ترین…

6 ساعت ago