خودرو و حمل و نقل

چرا محصولات کرمان موتور با چالش های عجیبی روبرو شده اند؟

به تازگی عرضه خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه کلید خورده و در آن محصولاتی از کره، ژاپن و… عرضه شده اند اما قیمت این خودروها تفاوت چندانی با محصولات مونتاژی چینی که هم اکنون با قیمت های سرسام آور در بازار عرضه می شوند ندارد.
موضوع گرانی خودروهای چینی در بازار ایران از نگاه بسیاری از کارشناسان به لابی های کرمان موتور برمی گردد که اردیبهشت سال ۱۴۰۲ در مقابل شورای رقابت ایستاد و تهدید کرد که به خواسته اش درباره قیمت خودروها جامه عمل پوشانده نشود تولید محصولات خود را متوقف می کند.‌در آن زمان برخی مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت هم پشت این خودروساز درآمدند که باید شورای رقابت به قیمت گذاری آن تن دهد. همین اتفاق هم افتاد و کرمان موتور به یکباره محصولات خود را بیش از تورم گران کرد و حالا مصرف کنندگان چوب انفعال دستگاه های نظارتی را می خورند.

چرا محصولات کرمان موتور با چالش های عجیبی روبرو شده اند؟
به تازگی مصرف کنندگان محصولات کرمان موتور با چالش های عجیبی روبرو شده اند. این شرکت اعلام کرده برخی قطعات کی ام سی را موجود ندارد و مشتریان باید چندماه منتظر واردات قطعات جدید از چین باشند. از طرف دیگر همین موضوع به شاگردی برای ایجاد بازار سیاه شده است. البته برخی مشتریان گزارش کرده اند که کارمندان کرمان موتور خودشان در بازار این قطعات دستی دارند و به آنهایی که حتی هنوز گارانتی خودرو آنها پایان نیافته پیشنهاد می دهند که اگر سریع می خواهند مشکل خودروی آنها حل شود تامین قطعات را به آنها بسپارند. البته با قیمت های بالاتر!
در شرایط کنونی هر خودرویی از محصولات کرمان موتور خراب شود مالک خودرو باید به اندازه یک بنز هزینه کند و همین مسئله موجب شده عملا خودروهای کرمان موتور در بازار هم چندان مورد استقبال قرار نگرفته است. هرچند برخی فعالان بازار معتقدند که کرمان موتور با عرضه نکردن و بازی فروش اقساطی سعی دارد قیمت محصولات خود را بالا ببرد اما در واقعیت مصرف کننده رضایت چندانی از این محصولات و خدمات پس از فروش آن ندارد.
در حال حاضر برای جلوگیری از خسارت بیشتر به مصرف کنندگان نه تنها تعزیرات باید ورود کند و نسبت به قیمت قطعات محصولات کرمان موتور نظارت بیشتری داشته باشد. بلکه وزارت صنعت، معدن و تجارت هم باید به چگونگی خدمات پس از فروش این شرکت ورود کند تا در صورت تخلف با جریمه سنگین چنین مدیرانی که از طریق گران‌فروشی و انحصار در عرضه قطعات به دنبال ثروت اندوزی هستند مجازات کند.

modir

Recent Posts

تحلیل روز بورس ایران؛ دوره‌ی خرید یا فروش سهام

تحلیل روز بورس ایران تحت تاثیر گزارش‌های میان‌دوره‌ای و اخبار سیاسی قرار دارد. تحلیل‌گران و…

4 ساعت ago

وضعیت بنیادی نماد سخزر

سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…

12 ساعت ago

عملکرد نماد شکبیر در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت در…

13 ساعت ago

آیا نماد لطیف سودآور است

حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینه‌ها و…

13 ساعت ago

نماد دزهراوی سودآور است؟

امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشان‌دهنده افزایش کارآمدی و کاهش…

13 ساعت ago

ارزیابی عملکرد نماد پارتا در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت…

13 ساعت ago