به گزارش سرمایه فردا، واردات سالانه ۸ میلیارد دلار بنزین توسط ایران اگر واقعیت داشته باشد با گرانی بنزین حل نمی شود. اینکه گفته میشود هر سه سال یکبار مصرف بنزین در ایران دو برابر میشود نیز واقعی نیست چون تعاداد خودروهای ایران دو برابر نمی شود. در حالی که تکنولوژی و امکانات تولید خودرو برقی در ایران وجود دارد اما فعلا خودروسازان به دنبال سود بیشتر هستند.
چرا شرکتهای اتومبیل سازی ایران زیر بار تولید خودرو برقی یا خودرو با سوخت هیدروژن نمی روند ؟ تا اینهمه منابع انرژی ایران بیهوده از بین نرود. این همه محیط زیست در اثر سوخت هیدروکربنی کمبودها آلوده نشود.
تکنولوژی را برای تولید خودرو نمی خواهند و تنها نبود آن را بهانه ادامه تولید خودروهای ناکارام کرده اند. ایران این تکنولوژی تولید خودروقی را دارد، باید از آن استفاده کند. مخصوصا الان که کشور با مشکل واردات بنزین روبرو است و نمیتواند قیمت بنزین را بالا ببرد. از طرفی ۲۵ میلیون نفر از جمعیت کشور زیر خط فقرند و اینها با افزایش قیمت بنزین فقیرتر می شوند. راه حل این است که اتومبیل ها را برقی کنند. یعنی اینکه مشکل ناترازی بنزین را با تکنولوژی اصلاح کنند.
در تکنولوژی خودرو هیدروژنی اینگونه است که بجای بنزین در باک ماشین آب می ریزند. در کنار کاربراتور یا انژکتور ماشین یک کیت سوار می کنند که نقش یک پیل یا خازن را بازی می کند و آب را تبدیل به اکسیژن و هیدروژن می نماید .هیدروژن آن را به داخل موتور هدایت می کنند که نقش بنزین را بازی می کند و امنیت کامل دارد . برای اینکه بنا به ظرفیت موتور ماشین مقدار کمی هیدروژن تولید می کند که احتمال انفجار هم ندارد . از اگزوز اتومبیل اندکی آب بیرون می آید. منتها اگزوز را استیل انتخاب می کنند که زنگ نزند. این ماشین هیچ آلودگی هوا هم ندارد. چرا شرکتهای اتومبیل سازی تا کنون پیگیر تولید چنین خودرویی نبوده اند. مشکل ناترازی انرژی در ایران از طریق تکنولوژی تا حدودی قابل حل است.
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…
در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…
در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…
بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…