آخرین اخبار

سرمایه گذاری در منطقه فناوری بین المللی ایران

به گزارش سرمایه،  روح الله دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه منطقه فناوری بین المللی در کشور راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: ایجاد زیرساخت‌ها برای اتفاقات بزرگ خیلی کار دارد. چند ماه پیش یک برنامه پیشنهادی از سوی معاونت علم و فناوری و برنامه ریزی استراتژیک کشور ارائه شد. این پیشنهاد ساخت منطقه بین المللی با قوانین تسهیل کننده و فرصت های ویژه است.

جذب سرمایه گذاری فناورانه

دهقانی فیروزآبادی افزود: در این منطقه استعدادهای حوزه فناوری خارجی را می توان جذب کرد. همچنین  شرایط سرمایه گذاری به گونه‌ای فراهم شود که زیست بوم کار و زندگی به وجود آید.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه در منطقه فناوری بین المللی سال ۱۴۰۸ بهره‌برداری خواهد شد، تصریح کرد: برنامه ریزی این است که این منطقه یکی از ده پایگاه برتر جذب سرمایه گذاری فناورانه در منطقه شود.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه در منطقه فناوری بین المللی می‌تواند ۲۵۰۰ شرکت را جذب کند، تصریح کرد: در منطقه  فناوری بین المللی حداقل ۵۰ شرکت خارجی  در آنجا مستقر خواهند شد. بر مبنای پیش بینی ها منطقه فناوری بین المللی می تواند ۵۰ هزار اشتغالزایی خواهد داشت.

صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه دستاوردهای هزار و ۲۰ روز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به صورت کتابچه منتشر شده است، گفت: در این دوره اقتصاد دانش‌بنیان تقویت شد. قراردادهای بار اول شرکت‌های دانش بنیان ۵ برابر شد. همچنین صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان از ۲۹۰ میلیون دلار به ۲.۵ میلیارد دلار رسیده است.

المپیک فناوری در ۵ حوزه رقابتی برگزار می شود

المپیک فناوری در ۵ حوزه رقابتی برگزار می شود. این المپیک شامل رقابتهای برنامه نویسی، سه لیگ هوش مصنوعی، لیگ رباتیک، لیگ پهبادی و امنیت سایبری است.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه مجموعه های نوآوری اگر نوآوری نکنند موفقیتی حاصل نمی‌شود، گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خودش در کشور نوآوری ترویج می کند. به همین دلیل خودش باید نوآور باشد تا بتواند سیاست‌های خود را فرهنگ‌سازی کند.

نوآوری در صنایع پیشرفته

او با تاکید بر اینکه المپیک فناوری یک حرکت برای ایجاد شور و هیجان برای دستیابی به نوآوری در صنایع پیشرفته است، افزود:  رقابتها جریان سازی ایجاد می کند. زیرا معرفی نمونه موفق منجر به ایجاد انگیزه می‌شود.

درآمد ۱۰۰ میلیون تومانی شغل فناور

به گفته دهقانی فیروزآبادی مام فناوری از زیرساخت های خوبی برخوردار است. همچنین ظرفیت جذب ۱۰۰۰ فناور داشته باشد. یک فناور باید حقوق بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان درآمد داشته باشد.

او با تاکید بر اینکه پروژه‌های فاخر به نام فناور معنا می‌دهند، تصریح کرد: برای نمونه پروژه‌های ۵۰۰ تا هزار میلیارد تومانی باید در مام فناور اجرا شود. این مهمترین ویژگی در فعالیتهای فناوری است که می تواند شغل های با درآمد بالا ایجاد کند.

براساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۴ مام فناوری در شهریور ۱۴۰۳ افتتاح خواهد شد.

modir

Recent Posts

مذاکرات رسمی ایران و آمریکا؛ آغاز فصل جدید در دیپلماسی دو جانبه

مذاکرات دوجانبه ایران و آمریکا با ویژگی‌های متفاوت از مذاکرات ۲۰ سال اخیر آغاز شد.…

7 ساعت ago

مدنی‌زاده؛ گزینه اصلی وزارت اقتصاد در دولت چهاردهم

پس از نپذیرفتن وزارت اقتصاد توسط علی طیب‌نیا، سیدعلی مدنی‌زاده به عنوان گزینه پیشنهادی دولت…

9 ساعت ago

احتمال بازگشت به قانون تغییر ساعت در ۱۴۰۴

پس از گذشت سه سال از لغو قانون تغییر ساعت رسمی کشور، هیئت دولت لایحه‌ای…

10 ساعت ago

پیشنهاد سرمایه‌گذاری مشترک ایران و آمریکا برای مدیریت تأسیسات هسته‌ای

ایران در مذاکرات اخیر با ایالات متحده پیشنهادی برای راه‌اندازی پروژه‌ای مشترک با مشارکت یک…

11 ساعت ago

بی برنامگی وزارت راه و شهرسازی بر ساخت مسکن ملی

در حالی اخیراً وزیر راه و شهرسازی نسبت به سیاست حمایتی دولت از مسکن انتقاد…

11 ساعت ago

تاثیر سیاست تعرفه‌ای بر اقتصاد ایران

با توجه به اینکه ایران سالها به واسطه تحریم ها پیوستگی چندانی با سیاست تعرفه‌ای…

12 ساعت ago