آخرین اخبار

مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در تیر ۱۴۰۳

قرار بود مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در خردادماه انجام شود. اما برخی شرکت‌ها سود مجامع را واریز نکردند. به همین دلیل با توجه به اینکه تیرماه پایان فصل مجامع اکثر شرکتهای دولتی محسوب می‌شود. سازمان بورس و اوراق بهادار از مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در تیر ۱۴۰۳ خبر داده است.

سود سهام عدالت ۱۴۰۱ در مرحله دوم بیست و چهارم اسفند ماه سال گذشته در مبالغ ۴۶۶ هزار تومان تا ۹۰۶ هزار تومان به حساب ۴۴ میلیون نفر دارنده این سهام واریز شد. امسال وراث سهام عدالت متوفیان هم سود دریافت کردند. به اندازه سهم خود و میزان سبد سهام عدالت متوفی، سود اعلام شده برای آنها واریز شد.

نحوه دریافت سود سهام عدالت متوفی

در این میان برخی از وراث نتوانستند سود سهام عدالت متوفی را دریافت کنند که در این باره ابهاماتی به وجود آمد. طبق پیگیری‌ها از شرکت سپرده گذاری مرکزی، وراثی که در مرحله دوم توانستند سود سهام عدالت متوفی خود را دریافت کنند که سجامی شده بودند و تنها انتقال سهام به افراد کافی نیست.

وراثی که سجامی شده بودند پس از تکمیل فرایند انتقال سهام، اسفندماه سال گذشته سود سهام را دریافت کردند و آنهایی که هرچند انتقال سهام برای آنها انجام شده اما سجامی نشده‌اند از دریافت سود مرحله دوم جا مانده‌اند. چراکه برای واریز سود نیاز به کد بورسی است و تا زمانی که سجامی نشده باشند کد بورسی نخواهند داشت و اساسا اطلاعات بانکی ورثه در اختیار شرکت سپرده گذاری مرکزی وجود ندارد که بتواند سود سهام عدالت را برای آنها واریز کنند.

بنابراین سود سهام عدالت متوفی برای ورثه‌ای واریز شد که تا ۱۷ اسفند ماه سال گذشته پروسه انتقال سهام را تکمیل کرده و سجامی شده بودند و ورثه‌ای که پس از ۱۷ اسفندماه  ۱۴۰۲ این نسبت به تکمیل این فرایند اقدام کردند از دریافت سود سهام عدالت متوفی جا ماندند.

وراث جامانده از دریافت سود سهام

اما خبر خوب اینکه وراث جامانده از دریافت سود سهام عدالت متوفیان، تمام سود معوقه سال‌های گذشته را به شرط سجامی شدن در مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در خردادماه دریافت می‌کنند.

ورثه می‌توانند با مراجعه به ۴ بانک ملت، ملی، پارسیان و تجارت و همچنین دفاتر کارگزاری‌ها و ارایه مدارک تمام مشمولان ارث و برگه انحصار وراثت، انتقال سهام عدالت را ثبت کنند و شرکت سپرده گذاری مرکزی تقسیم دارایی را انجام می‌دهد. لازم به ذکر است که مراجعه تنها یک نفر از ورثه برای تکمیل پروسه انتقال سهام کافی است البته باید تمام مدارک ورثه را برای ارایه به همراه داشته باشد تا اطمینان حاصل شود که سایر وراث به انتقال سهام رضایت دارند حتی آنهایی که سهمی در سود ندارند.

ورثه اگر تا خردادماه نسبت به تکمیل فرایند انتقال سهام و سجامی شدن اقدام کنند می‌توانند سبد پرتفویی خود را مشاهده کنند اینکه چه میزان سود در سبد سهام عدالت دارند و همچنین در مرحله سوم واریز هم امکان واریز سود برای آنها وجود دارد.

تقسیم سهام عدالت بین وراث براساس اطلاعات برگه انحصار وراثت و وصیت‌نامه متوفی انجام می‌شود و سپرده گذاری مرکزی و سایر نهادها در این باره دخل و تصرفی ندارند./ایلنا  

modir

Recent Posts

پیگیری پرداخت وام‌های ساخت مسکن

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کم‌کاری بانک‌ها در پرداخت وام‌های ساخت…

5 ساعت ago

انتخابات شورای شهر چه زمانی برگزار می شود

به گزارش سرمایه فردا، رئیس کمیسیون شوراهای مجلس خبر داده که انتخابات شورای شهر احتمالا…

8 ساعت ago

خسارت ناترازی برق و کم کاری وزارت صنعت و نیرو

خسارات ناترازی برق با افزایش هزینه‌ها و اختلال در فرآیند تولید، وزارت صنعت، معدن و…

10 ساعت ago

رشد و چالش‌های پست بانک ایران

بازدهی بالایی که از سال ۹۹ تاکنون داشته است، ممکن است نتیجه‌ی کوتاه‌مدت باشد و…

10 ساعت ago

تحلیل نمادهای دارویی: عملکرد الحاوی منفی شد

تحلیل نمادهای دارویی نشان می دهد که افزایش قیمت دارو ممکن است به رشد درامد…

10 ساعت ago

گزارش بازار دلار و طلا در سال جاری

بازار دلار و طلا تحت برای سرمایه‌گذاری و حفظ ارزش دارایی امن است. اما آیا…

18 ساعت ago