دلار هفته را در کانال ۵۷ آغاز کرد، در حالی است که هفته گذشته، غالبا ساکن طبقه ۵۸بود ولی در روزهای آخر هفته به کانال پایینتر کوچ کرد و حتی سری هم به کانال ۵۶ هزارتومانی زد. دلیل این کاهش قیمت به طور دقیق مشخص نیست، برخی وعده خبرهای خوش سیاسی و احتمال کاهش تحریم را میدهند، عدهای از ارزپاشی سخن گفتهاند، و فعالین بازار ارز از حضور بازارساز در بازار سخن میگویند.
نکته جالب، سعی برخی فعالان اقتصادی فضای مجازی بر اثبات حقانیت بلامنازع تحلیل های خودشان است. عدهای از فعالان مذکور درحال رفتوبرگشتهای توییتری و به چالش کشیدن آرا یکدیگرند، در یکی از پربازدیدترین مطالب، کارشناسی اعتقاد دارد که دولت قیمت دلار را تصنعی پایین آورده و این کاری غلط و آسیبزایی است، کارشناس مقابل اما با تمسخر بیان داشته گویا ایشان صرفا برخی مسائل را شنیدهاید و درکی از مفهوم انتظارات تورمی ندارد.
امروز قیمت لیر ترکیه در بازار بالا رفته است و با تجربه رشد ۱۰ تومانی که داشت، ۱۷۴۰ تومان نرخ گذاری و خرید و فروش شد
درهم امارات هم امروز به مانند ترکیه شیب صعودی قیمت را تجربه کرد و ۱۵۸۰۸ تومان قیمت خورد. هر درهم افزایش ارزش ۹۴ تومانی را تجربه کرده است
ریال عمان هم امروز تسلیم جو افزایشی حاکم بر بازار ارز تهران شد و قیمت آن با رشد ۸۹۰ تومانی، به ۱۵۰۲۴۰ تومان رسید
درام ارمنستان هم امروز به تبعیت از موج افزایش قیمت ها، رشد ارزش یک تومانی را تجربه کرد و ۱۴۹ تومان نرخ گذاری و معامله شد
قیمت تتر برخلاف بازار ارز حرکت کرد و با کاهش در معاملات شنبه به کف ۵۷ هزار تومان رسید و از این ناحیه حمایت شد.
با کاهش روز شنبه، قیمت تتر از قیمت دلار تهران عقب افتاد. البته این کاهش قیمت تتر در حالی اتفاق افتاده که بیتکوین بر مدار افزایش بود.
یعنی با افزایش قیمت در بازار رمزارز فروش تتر زیاد شده و دلیل کاهش قیمت تتررشد بازار رمزارز است.
قیمت دلار هرات شنبه را در ۵۷ هزار و ۱۵۰ تومان شروع کرد و تا مرز مقاومت ۵۷ هزار و ۳۰۰ تومان هم بالا رفت اما در عبور از آن ناکام ماند.
در نهایت قیمت دلار هرات در ۵۷ هزار و ۲۰۰ تومان به کار خودش پایان داد.
نکته قیمتی دلار هرات، قیمت فردایی در این بازار بود؛ شکاف قیمت فردایی دلار و قیمت نقدی دلار در بازار هرات به ۳۰۰ تومان رسید که عدد قابل تجهی بود.
بازیگران بازار ارز در هفتههای اخیر شاهد کاهش دمای این بازار بودند.
برخی از این افراد افت نرخ های صورت گرفته در بازار را بواسطه کاهش سطح انتظاارت تورمی می دانند. بطور کلی چشم انداز روابط خارجی کشور تاثیر چشم گیری بر انتظارات تورمی فعالان بازار تهران دارد.
می توان گفت که بخشی از افت نرخهای صورت گرفته در بازار هفته های اخیر به سبب کاهش سطح انتظارات تورمی و همراهی بازار با دولت جدید رخ داده است. اما در این میان به عقیده برخی دیگر از تحلیلگران ارزی نهاد بازارساز بانک مرکزی نقش به سزایی در این افت نرخ ایفا می کند.
این افراد معتقدند که بانکمرکزی با تکیه بر ذخایر ارزی خود درحال کنترل نوسانات بازار و جهتدهی به نرخ ارز است. حمایت بانک مرکزی از پول ملی مساله ای نیست که توسط مقامات مسوول تکذیب شود.
براساس گفتگوهای غیر رسمی، بازارساز با تقویت بخش عرضه در بازار دلار، یورو و درهم مانع از ایجاد شرایط مازاد تقاضا در بازار میشود. پس می توان گفت که افت نرخ بازار ارز در هفتههای اخیر ناشی از ۲ عامل سیاسی و اقتصادی است.
قیمت دلار در روزهای اخیر به کانال ۵۷ هزار تومان برگشت. اما احتمالا تا پایان سال ۱۴۰۳ قیمت دلار محدوده ۶۲ هزار تومان تثبیت میشود./دنیای اقتصاد
تخصیص ارز واردات خودرو برای تنظیم بازار بود، اما با وجود افزایش عرضه خودروهای خارجی…
مهمترین متغیر تورم در ایران نرخ ارز است. با افزایش احتمال فشار خارجی و افزایش…
۸ میلیون وسیله نقلیه بدون بیمه شخص ثالث در کشور تردد می کنند درحالی که…
سالانه هزاران میلیارد گردش معاملات املاک است که بسیاری از آنها با پولشویی، کلاهبرداری، همراه…
بر اساس نظرسنجی صورتگرفته توسط مرکز افکارسنجی شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس، فقط ۲.۷ درصد…
خبرها حکایت از این دارد که گروه خودرو به عنوان لیدر بازار سهام برای رشد…