خودرو و حمل و نقل

فرودگاه‌های کشور واگذار می‌شوند

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی با اشاره به اینکه شهر فرودگاهی با سایر فرودگاه متفاوت است، گفت: فرودگاه‌های کشور رسالتشان پرواز است اما شهر فرودگاهی امام خمینی علاوه بر مرکزیت در پرواز داخلی و خارجی، فعالیت تجاری نیز انجام می‌شود.

وی افزود: برنامه ما برنامه هفتم پیشرفت است و برمبنای آن ۴ دستور کار داریم که یکی از آنها فراهم کردن شرایط واگذاری فرودگاه هاست. البته در برنامه ششم توسعه نیز بر اجرای آن تاکید شده بود اما موانعی وجود نداشت. سازمان هواپیمایی اعلام کرده که در واگذاری از فرودگاه‌های کوچک شروع کنیم اما فرودگاه کوچک زیان ده هستند و بخش خصوصی تمایلی ندارد. اما واگذاری فرودگاه‌های بزرگ مانند امام خمینی، فرودگاه مهرآباد و… که سودآور هستند را راحت تر می‌توان واگذار کرد.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی گفت: در حال حاضر موضوع واگذاری زمین‌های منطقه آزاد نیز در دستور کار است.

سعید چلندری گفت: در حال حاضر مقدمات برای صدور مجوز پروازهای خاص در دستور کار است. با توجه به اینکه در فرودگاه‌های خارجی حدود ۲۰ دلار عوارض خروج از کشور دریافت می‌کنند به همین دلیل بعد از مذاکرات با مجلس مصوب شد که در پروازهای خارجی ۱۰ یورو از مسافران دریافت شود. مجموع درآمد از این محل ۲۵۰۰ همت درآمد خواهد بود که برای زیرساخت‌های فرودگاه هزینه خواهد شد.

وی گفت: با وجود اقدامات رژیم صهیونسیتی خبیث ۵.۶ درصد فرودگاه اما خمینی پرواز داشته و حدود ۷.۲ درصد مسافران فرودگاه امام خمینی افزایش داشته است و این تحت تأثیر تلاش همکاران ما بوده است. در همین راستا ۷۵ درصد از پروازهای عتبات عالیات مانند اربعین از فرودگاه امام خمینی انجام شد. همچنین ۵۰ درصد پروازهای حج و زیارت از این فرودگاه انجام می‌شود.

شرایط واگذاری فرودگاه‌های کشور

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی درباره جزئیات فرودگاه‌های کشور گفت: در حال حاضر هیچ محدودیتی برای واگذاری فرودگاه به خارجی‌ها نداریم و در مقطع کنونی آمادگی داریم ترمینال یک فرودگاه را واگذار کنیم. بخش هندلینگ و فرودگاه واگذاری انجام شده است و حتی «سی آی پی» فرودگاه توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری انجام شده‌است.

چلندری اظهار کرد: با توجه به اینکه واردات طلا و خودرو آزاد شده از این محل در حال انجام است. به طوری که روزانه ۷۰۰ تن کیلو تا یک تن واردات انجام می‌شود.


modir

Recent Posts

حمل‌ونقل ترکیبی چگونه به رکن تجارت بدل شد؟

با وجود ظرفیت‌های گسترده حمل‌ونقل ترکیبی در ایران، برخی چالش‌ها مانع از بهره‌برداری کامل از…

6 ساعت ago

اهمیت توسعه ناوگان حمل‌ونقل دریایی

توسعه ناوگان حمل‌ونقل دریایی می‌تواند هزینه‌های صادرات را تا ۳۰ درصد کاهش دهد، سرعت جابه‌جایی…

6 ساعت ago

حلقه اتصال به تجارت جهانی

بدون تقویت تجارت امکان مقابله با تحریم ها و فشارهای اقتصادی وجود ندارد. اما خود…

6 ساعت ago

دلایل صعود نماد مبین ؛ افزایش تولید و بازدهی سهام

نماد مبین در بورس با تقاضای بالا و بازدهی چشمگیر، به گزینه‌ای مطمئن و جذاب…

9 ساعت ago

پارس خودرو قربانی انتصابات حاشیه ساز

شرکت پارس خودرو با وجود اینکه بازار خودرو ایران هنوز انحصاری مانده و واردات خودرو…

13 ساعت ago

بازآفرینی نقش روابط عمومی‌ها در کسب‌وکارها

با ظهور شبکه‌های اجتماعی، ارتباط با مخاطبان دگرگون شده و بازآفرینی نقش روابط عمومی‌ها در…

13 ساعت ago