خودرو و حمل و نقل

فرودگاه‌های کشور واگذار می‌شوند

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی با اشاره به اینکه شهر فرودگاهی با سایر فرودگاه متفاوت است، گفت: فرودگاه‌های کشور رسالتشان پرواز است اما شهر فرودگاهی امام خمینی علاوه بر مرکزیت در پرواز داخلی و خارجی، فعالیت تجاری نیز انجام می‌شود.

وی افزود: برنامه ما برنامه هفتم پیشرفت است و برمبنای آن ۴ دستور کار داریم که یکی از آنها فراهم کردن شرایط واگذاری فرودگاه هاست. البته در برنامه ششم توسعه نیز بر اجرای آن تاکید شده بود اما موانعی وجود نداشت. سازمان هواپیمایی اعلام کرده که در واگذاری از فرودگاه‌های کوچک شروع کنیم اما فرودگاه کوچک زیان ده هستند و بخش خصوصی تمایلی ندارد. اما واگذاری فرودگاه‌های بزرگ مانند امام خمینی، فرودگاه مهرآباد و… که سودآور هستند را راحت تر می‌توان واگذار کرد.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی گفت: در حال حاضر موضوع واگذاری زمین‌های منطقه آزاد نیز در دستور کار است.

سعید چلندری گفت: در حال حاضر مقدمات برای صدور مجوز پروازهای خاص در دستور کار است. با توجه به اینکه در فرودگاه‌های خارجی حدود ۲۰ دلار عوارض خروج از کشور دریافت می‌کنند به همین دلیل بعد از مذاکرات با مجلس مصوب شد که در پروازهای خارجی ۱۰ یورو از مسافران دریافت شود. مجموع درآمد از این محل ۲۵۰۰ همت درآمد خواهد بود که برای زیرساخت‌های فرودگاه هزینه خواهد شد.

وی گفت: با وجود اقدامات رژیم صهیونسیتی خبیث ۵.۶ درصد فرودگاه اما خمینی پرواز داشته و حدود ۷.۲ درصد مسافران فرودگاه امام خمینی افزایش داشته است و این تحت تأثیر تلاش همکاران ما بوده است. در همین راستا ۷۵ درصد از پروازهای عتبات عالیات مانند اربعین از فرودگاه امام خمینی انجام شد. همچنین ۵۰ درصد پروازهای حج و زیارت از این فرودگاه انجام می‌شود.

شرایط واگذاری فرودگاه‌های کشور

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی درباره جزئیات فرودگاه‌های کشور گفت: در حال حاضر هیچ محدودیتی برای واگذاری فرودگاه به خارجی‌ها نداریم و در مقطع کنونی آمادگی داریم ترمینال یک فرودگاه را واگذار کنیم. بخش هندلینگ و فرودگاه واگذاری انجام شده است و حتی «سی آی پی» فرودگاه توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری انجام شده‌است.

چلندری اظهار کرد: با توجه به اینکه واردات طلا و خودرو آزاد شده از این محل در حال انجام است. به طوری که روزانه ۷۰۰ تن کیلو تا یک تن واردات انجام می‌شود.


modir

Recent Posts

وضعیت بنیادی نماد سخزر

سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…

6 ساعت ago

عملکرد نماد شکبیر در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت در…

6 ساعت ago

آیا نماد لطیف سودآور است

حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینه‌ها و…

7 ساعت ago

نماد دزهراوی سودآور است؟

امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشان‌دهنده افزایش کارآمدی و کاهش…

7 ساعت ago

ارزیابی عملکرد نماد پارتا در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت…

7 ساعت ago

نماد خشرق چگونه سهامی است؟

حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشان‌دهنده تأثیر منفی هزینه‌های مالی و…

7 ساعت ago