به گزارش سرمایه فردا، درحالی که مدیرعامل صنایع مس ایران در مصاحبه ای با صدا و سیما ادعا کرد که عملکرد فملی طی ۴ ماهه سال ۱۴۰۳ با رشد چشمگیری همراه بوده است. اما براساس گزارش شرکت، تولیدات آن در این دوره ۴ ماهه امسال تنها ۱.۶ درصد بیشتر از دوره مشابه قبل بودهاست. علاوه براین این افزایش تولید فملی شامل همه محصولات آن نمی شود و برخی از محصولات فرعی شامل کنسانتره مولیبدن، کنسانتره طلا و نقره با کاهش تولید همراه بوده اند.
علاوه بر موارد فوق درآمدهای شرکت صنایع مس ایران در تیرماه سال جاری طی دوره یک ماهه با افت ۸ درصدی نسبت به تیرماه سال ۴۰۲ همراه بوده است.
براساس اسناد شرکت میزان درآمدهای صنایع مس در طی مدت زمان ۴ ماهه گزارش در مقایسه با دوره مشابه سال قبل داشته قبل رشد داشته اما حجم فروش شرکت با افت ۱۹.۶ درصدی روبرو بوده است. این موضوع حکایت از رشد قیمت کالاهاست که در نتیجه تاثیرپذیری از بازار جهانی قیمتگذاری میشوند و عملا ربطی به عملکرد شرکت ندارد.
این نماد در سه ماهه سال ۱۴۰۳ به ازای هر سهم سودی ۲۵ تومانی ساخته بود. درحالی که در سه ماهه نخست سال جاری به ازای هر سهم ۲۱ تومان سود ساخته است. هرچند این کاهش سود هر سهم در نتیجه افزایش سرمایه ۱۸ هزار میلیارد تومانی شرکت است. اما به طور قطع انتظار سهامداران افرایش سودآوری شرکت بعد از افزایش سرمایه است.
تابلو معاملات این شرکت در یکساله بازدهی مثبت ۳۰ درصدی را نشان می هد که از تورم عمومی کمتر است. از طرف دیگر بازدهی منفی ۲ درصد فملی در سه ماهه نشان میدهد که نتوانسته عملکرد قابل قبولی را ثبت کند.
از آنجایی که سهمیه بندی برق در گزارش شش ماهه اثر خود را نمایان میسازد پیشبینی میشود که عملکرد این سهم در شش ماهه افت قابل توجهی داشته باشد. حتی احتمال این وجود دارد که بعد از اینکه شاخص کل بورس به روند مثبت برگشت این نماد رشد قابل توجهی نداشته باشد.
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…
در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…
در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…
بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…