در سنوات اخیر بررسی عملکرد بانک پارسیان نشان داد که نتوانسته از طریق درآمد حاصل از فعالیتهای بانکی هزینه منابع نقدی مورد نیاز خود را تامین نماید. این بانک بدون لحاظ داشتن درآمد ناشی از عملیات غیر بانکی شامل سود سرمایهگذاریها و تسعیر ارز زیان ده می باشد. هیئت مدیره بانک بایستی جهت برون رفت از وضعیت موجود چاره ای بیندیشد.
همچنین نسبت کفایت سرمایه بانک پارسیان در سال گذشته به منفی ۳ درصد رسیده که نسبت به سال قبل از آن افزایش داشته است. طبق قانون مقدار کفایت سرمایه حداقل ۸ درصد تعیین شده و این نسبت نشان میدهد که بانکها تا چه میزان میتوانند توسط سرمایه خود ریسکهای موجود را پوشش دهند و از خطرهای احتمالی مانند ورشکستگی یا ناتوانی در انجام تعهدات جلوگیری کنند.
علاوه بر این هشتم اردیبهشت ماه امسال کورش پرویزیان بعد از سال های از بانک پارسیان خداحافظی کرد. جواد شکرخواه به عنوان مدیرعامل جدید این بانک معرفی شد. بایستی منتظر ماند و دید که این تغییر مدیریتی تاثیری در روند زیاندهی و عملکرد بانک پارسیان دارد یا خیر.
بانک پارسیان با نماد وپارس در سه ماهه نخست سال مالی ۱۴۰۳ به ازای هر سهم ۲۴ تومان زیان ساخته است. در حالی که در ۱۲ ماهه سال گذشته به ازای هر سهم ۶ تومان زیاد ساخته بود. البته این بانک سرمایه گذاری زیادی در خارحج از بورس دارد. به همین دلیل گزارش ۱۲ ماهه شرکت بسیار متفاوت از عملکرد فصلی است.
در مقطع کنونی نیز خبر فروش شرکت اوپال مطرح است. به همین دلیل بسیاری از سهامداران امیدوار هستند با فروش این شرکت تا حدودی وضعیت سوددهی این بانک تغییر کند. از طرف دیگر این بانک نسبت به سایر نمادهای بانکی عملکرد بسیار ضعیفی تاکنون ثبت کرده است. هرچند در حال حاضر توانسته نسبت به جو منفی بورس مقاومت کند و صف خرید خود را حفظ کند.
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…
در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…
در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…
بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…