به گزارش سرمایه فردا، بررسی معاملات صندوقهای اهرمی حکایت از این دارد که بازدهی نمادهای این گروه قابل توجه بوده است. چراکه این صندوق ها بیشترین نماد صادراتی را در پرتفوی خود داشته اند. در این مطلب جزویات عملکرد در یگ هفته اخیر بررسی شده است.
یکی از عوامل مهم که نقدشوندگی صندوقهای اهرمی را بالا میبرد، ارزش معاملات آنهاست. در این گزارش، با جمع ارزش معاملات روزانه و محاسبه میانگین آن در طول هفته، این شاخص به دست آمده است. میانگین ورود پول این نوع صندوقها نیز از همین طریق محاسبه شده است.
بررسی میانگین ورود پول هفتگی نشان میدهد که در هفته گذشته:
براساس بررسی ها میزان حباب صندوقهای طلا از این قرار است بیشترین حباب اسمی مربوط به زروان و کمترین حباب اسمی مربوط به مثقال است.
صندوقی که بیشترین سهم پرتفوی خود را به داراییهای پرریسک اختصاص داده، یعنی در مسیرهای صعودی یا نزولی پرشتابتر از سایر صندوقها عمل خواهد کرد.
همچنین صندوقی که درصد کمتری از پرتفوی خود را به داراییهای کمریسک اختصاص داده یعنی در روندهای نزولی یا صعودی نسبت به سایر صندوقها افت کمتر یا صعود کمتری به ثبت خواهد رساند.
لزوم داشتن دارایی پرریسک نمیتواند اطمینان لازم جهت رشد بیشتر در مسیرهای صعودی را تضمین کند. چرا که مولفههای دیگری مانند کیفیت مدیریت و بازارگردانی در بازدهی صندوقهای اهرمی اثرگذار هستند.
بازار طلا در ایران از ابتدای ۱۴۰۳ شاهد هجوم گسترده سرمایهگذاران و جذب ۱۵۰ هزار…
مدیر حمل و نقل و ترانزیت منطقه آزاد چابهار گفت: رتبه ایران در لجستیک ۶۴…
قیمت نفت در معاملات آسیایی با افت ۳.۶ درصدی برای نفت برنت و ۳.۷ درصدی…
داستان شهر کاشان، داستان دهها شهر دیگر ایران است. فاجعه آنجا است که سیاستهایی که…
بررسی خالص ارزش داراییهای (NAV) هلدینگ داروپخش در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ نشان میدهد که…
پس از چندین دور رسیدگی قضایی، دادگاه رأی قطعی به انتقال سند زمین ۴۱٬۳۱۷ متر…