آخرین اخبار

شرط پلاک ملی شدن خودروهای خارجی در مناطق آزاد

بخشنامه موضوع ابلاغ آئین نامه بند ث تبصره ۷ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور طی نامه شماره ۲۰۰۷۳۹۹ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۰۹ توسط مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات معاونت برنامه ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت ایران ابلاغ شد.

در این بخشنامه که نهم بهمن ماه صادر شده، آمده است: به پیوست تصویر تصویب نامه شماره ه ۶۱۳۸۵ ت/‏۱۹۰۰۵۸‬ مورخ ۱۹/‏۱۰/‏۱۴۰۲‬ هیأت وزیران در خصوص ابلاغ آئین نامه اجرایی بند ث تبصره ۷ ماده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور مربوط به ضوابط واردات و پلاک ملی خودروهای قابل تردد در مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی، جهت اطلاع، ابلاغ به گمرکات اجرایی ایفاد می‌گردد.

گفتنی است، هیأت وزیران در جلسه ۱۴۰۲٫۹٫۱۹ به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی و به استناد بند (ت) تبصره (۷) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور آئین نامه اجرایی بند مذکور را به شرح زیر تصویب کرد.

آئین نامه اجرایی بند (ت) تبصره (۷) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور

ماده ۱- خودروهایی که تا پیش از ابلاغ این آئین نامه مجاز به تردد در مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی هستند مشروط به پرداخت کلیه عوارض و بدهی‌های مربوط و حقوق ورودی (مشتمل بر حقوق گمرکی و سود بازرگانی مصوب) و دارا بودن معاینه فنی متصل به سامانه سیمفا با رعایت قوانین مجاز به پلاک گذاری ملی و واردات به سرزمین اصلی هستند. خودروهای مستثنی شده از حکم بند (۱) تفاهم نامه مشترک شورای عالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی و گمرک جمهوری اسلامی ایران به شماره ۱۴۰۰۲٫۱۰٫۱۴۳۰ مورخ ۱۴۰۰٫۳٫۱۰ مشمول حکم این ماده نیستند.

ماده ۲ – مبنای تعیین ارزش خودرو و حقوق ورودی بر اساس تبصره (۶) اصلاحی ماده واحده قانون چگونگی محاسبه و وصول حقوق گمرکی سود بازرگانی و مالیات انواع خودرو و ماشین آلات راهسازی وارداتی و ساخت داخل و قطعات آنها موضوع ماده (۱۲) قانون الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو مصوب ۱۴۰۲ است.

ماده ۳- پلاک گذاری ملی و واردات خودرو موضوع این تصویب نامه به سرزمین اصلی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی منوط به اخذ تأییدیه آلایندگی ایمنی و خدمات پس از فروش از سازمان‌های حفاظت محیط زیست و ملی استاندارد ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت و رعایت ماده (۱۰) قانون ساماندهی صنعت خودرو و با ثبت سفارش و یا ثبت آماری بلامانع است./مهر

modir

Recent Posts

وضعیت بنیادی نماد سخزر

سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…

6 ساعت ago

عملکرد نماد شکبیر در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت در…

6 ساعت ago

آیا نماد لطیف سودآور است

حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینه‌ها و…

6 ساعت ago

نماد دزهراوی سودآور است؟

امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشان‌دهنده افزایش کارآمدی و کاهش…

7 ساعت ago

ارزیابی عملکرد نماد پارتا در ۱۴۰۳

ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشان‌دهنده افزایش ارزش شرکت…

7 ساعت ago

نماد خشرق چگونه سهامی است؟

حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشان‌دهنده تأثیر منفی هزینه‌های مالی و…

7 ساعت ago