آخرین اخبار

جزئیات تغییر زمان برگزاری نمایشگاه ها

زمان برگزاری نمایشگاه در سه صنعت تغییر کرد. با توجه به درخواست صنوف مربوطه و مجریان نمایشگاهها، این تغییرات به شرح ذیل است.
نخست : نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان که برای برگزاری در مهرماه زمان بندی شده بود. با عنایت به درخواست شورای شهر تهران و پلیس راهور به دلیل آثار ترافیکی و همزمانی با ایام بازگشایی مدارس، به دهه اول شهریورماه انتقال یافت.

دوم : نمایشگاه بین‌المللی فرش ماشینی، موکت وکف پوش که برای برگزاری در دهه سوم آبان ماه برنامه‌ریزی شده بود. با توجه به درخواست‌های مکرر اتحادیه‌ها و تشکل‌های مرتبط به دلیل لزوم رعایت فاصله زمانی با رویدادهای مشابه بین‌المللی به دهه سوم مهرماه منتقل گردید.

زمان برگزاری نمایشگاه فرش دستباف

سومین : زمان برپایی نمایشگاه فرش دستباف و صنایع دستی که برای دهه اول شهریورماه برنامه‌ریزی شده بود. با توجه به تقارن با ایام عزداداری سرور وسالار شهیدان و رحلت نبی مکرم اسلام و امام رضا (ع)، به درخواست تشکل‌های مربوطه به دهه سوم آبان ماه منتقل گردید.

نمایشگاه در کشورهای توسعه‌یافته و رو به توسعه، همواره از جایگاهی رفیع در نمایش قدرت صنعتی و تکنولوژیکی این کشورها برخوردار بوده‌ و هستند.

با نگاهی به روند برگزاری نمایشگاه در این کشورها، می‌توان دریافت که نمایشگاه به محلی تبدیل شده که می‌تواند در عین همه محدودیت‌های زمانی و مکانی نشانگر پیشرفت کمپانی‌های کوچک و بزرگ و چندملیتی باشد.

نمایشگاه زمینه‌ساز رقابتی است که در عین سلامت بسیار تنگاتنگ است. رقابتی که راه را برای توسعه بیش از پیش کشور مهیا می‌سازد.

نمایشگاه‌ها اساسا برای نشان دادن دستاوردهای جدید در فضای صحیح رقابتی تشکیل می‌شوند. کمتر نمایشگاهی در کشورهای توسعه‌یافته می‌توان یافت که فناوری به‌روز شده‌ای را در خود نمایش ندهد.

نمایشگاه‌های تخصصی به دلیل حضور همه شرکت‌های رقیب، عرصه رونمایی بسیاری از محصولاتی است. پس نمایشگاه جایی است که شرکت‌های کوچک با انتخاب راهبرد درست می‌توانند به جرگه کمپانی‌ها بپیوندند. کمپانی‌ها همواره می‌کوشند سهمی از بازار را در کشورهای بزرگ و توسعه یافته و در حال توسعه برای خود حفظ کنند.

modir

Recent Posts

دلایل رانت انرژی در ایران

رانت انرژی در ایران به چالشی بزرگ بدل شده است، به‌طوری که بخش عمده‌ای از…

9 ساعت ago

تاریخچه رقابت دولت‌ها و نهادهای خصوصی؛ دلایل شکل‌گیری ارزهای دیجیتال

از تلاش دولت‌ها برای انحصار در ضرب سکه و محدود کردن بانک‌های خصوصی تا ظهور…

9 ساعت ago

چگونه ارتباط بهتر با کارکنان برقرار کنیم؟

ارتباط بهتر با کارکنان برقرار کنیم؟ این مهمترین سوالی است که بسیاری از مدیران و…

10 ساعت ago

تحلیل پایداری ساختارهای سیاسی در خاورمیانه

بررسی تاریخی ساختارهای سیاسی در خاورمیانه نشان می‌دهد که کشورهای پادشاهی مانند عربستان، امارات و…

14 ساعت ago

آیا در معاملات سهام بمانیم؟

در حالی که رکوردزنی انس طلای جهانی فشار بر صندوق‌های طلا را کاهش داد، ورود…

21 ساعت ago

تعرفه‌های نفتی آمریکا؛ سود پالایشگاه‌های جهانی، فشار بر مصرف‌کنندگان

اعمال تعرفه‌های جدید بر واردات نفت از کانادا و مکزیک، فرصت‌هایی را برای پالایشگاه‌های اروپایی…

1 روز ago