بحث احداث دیوار مرزی در شرق کشور و ساماندهی اتباع افغانستان در ایران بالاخره به مناظرات انتخابات ریاست جمهوری کشیده شد و برخی نامزدها به طرح و برنامه خود از جمله احداث دیوار مرزی در شرق کشور پرداختند.
اهمیت طرح این مسئله زمانی است که به گزارش جدید سازمان ملل از افزایش حوادث امنیتی در افغانستان توجه کنیم.
در گزارش سه ماهه از وضعیت افغانستان که بر اساس قطعنامههای مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل متحد و بنا به درخواست آنتونیو گوترش، دبیرکل این نهاد بینالمللی تهیه شده، اعلام شده است که حوادث و تهدیدات امنیتی در افغانستان در سایه حکمرانی طالبان، ۵۵ درصد افزایش یافته است.
در این گزارش که جمعه یکم تیر توسط دفتر هیأت معاونت سازمان ملل (یوناما) منتشر شده آمده است که این حوادث امنیتی در افغانستان اغلب توسط داعش خراسان و به میزان کمتری نسبت به آن، توسط گروههای مسلح انجام شده است.
بر اساس این گزارش، در مدت این سه ماه دستکم ۲۵۰۰ رویداد امنیتی و ۱۰۶ درگیری مسلحانه ثبت شده که نسبت به زمان مشابه در سال گذشته، افزایش نشان میدهد.
بنابراین روشن است که دولت آینده ایران فارغ از گرایش و جناحبندی، با چنین مسئله راهبردی که با امنیت سرزمینی کشور در ارتباط است، مواجه است که ضرورت اقدامات جدی و ملموس را طلب میکند./دنیای اقتصاد
خسارت ناترازی انرژی در حال حاضر به واسطه سهمیه بندی برق و گاز برای صنایع…
وام مسکن ۸۰۰ میلیونی درحالی که بیش از ۵ ماه گذشته مصوب شده هنوز ابلاغ…
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران گفت: پیشتر به دلیل نبود قراردادهای استاندارد برای معاملات ملکی،…
وزیر صنعت قیمت خودرو را تا ۳۵ درصد افزایش داد. حالا برای توجیه اقدام خود…
اعضا هیأت مدیره نظام مهندسی در یک تعارض منافع قرار دارند از سویی باید مدافع…
انگیزههای مدیریت اخلاقی را میتوان: عدالت، انصاف و دیگر خواهی دانست. مدیریت اخلاقی اهداف سودآوری،…