بحث احداث دیوار مرزی در شرق کشور و ساماندهی اتباع افغانستان در ایران بالاخره به مناظرات انتخابات ریاست جمهوری کشیده شد و برخی نامزدها به طرح و برنامه خود از جمله احداث دیوار مرزی در شرق کشور پرداختند.
اهمیت طرح این مسئله زمانی است که به گزارش جدید سازمان ملل از افزایش حوادث امنیتی در افغانستان توجه کنیم.
در گزارش سه ماهه از وضعیت افغانستان که بر اساس قطعنامههای مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل متحد و بنا به درخواست آنتونیو گوترش، دبیرکل این نهاد بینالمللی تهیه شده، اعلام شده است که حوادث و تهدیدات امنیتی در افغانستان در سایه حکمرانی طالبان، ۵۵ درصد افزایش یافته است.
در این گزارش که جمعه یکم تیر توسط دفتر هیأت معاونت سازمان ملل (یوناما) منتشر شده آمده است که این حوادث امنیتی در افغانستان اغلب توسط داعش خراسان و به میزان کمتری نسبت به آن، توسط گروههای مسلح انجام شده است.
بر اساس این گزارش، در مدت این سه ماه دستکم ۲۵۰۰ رویداد امنیتی و ۱۰۶ درگیری مسلحانه ثبت شده که نسبت به زمان مشابه در سال گذشته، افزایش نشان میدهد.
بنابراین روشن است که دولت آینده ایران فارغ از گرایش و جناحبندی، با چنین مسئله راهبردی که با امنیت سرزمینی کشور در ارتباط است، مواجه است که ضرورت اقدامات جدی و ملموس را طلب میکند./دنیای اقتصاد
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کمکاری بانکها در پرداخت وامهای ساخت…
به گزارش سرمایه فردا، رئیس کمیسیون شوراهای مجلس خبر داده که انتخابات شورای شهر احتمالا…
خسارات ناترازی برق با افزایش هزینهها و اختلال در فرآیند تولید، وزارت صنعت، معدن و…
بازدهی بالایی که از سال ۹۹ تاکنون داشته است، ممکن است نتیجهی کوتاهمدت باشد و…
تحلیل نمادهای دارویی نشان می دهد که افزایش قیمت دارو ممکن است به رشد درامد…
بازار دلار و طلا تحت برای سرمایهگذاری و حفظ ارزش دارایی امن است. اما آیا…